Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiecie co powiem Wam ze niby nie mam brzuszka az takiego ale mam problem z depilacja tam...![]()
To nie tylko ja mam wątpliwości czy fryzura odpowiednio... hehe wymodelowana. Oj, będą lusterka szły w ruch. Tylko patrzeć.![]()
Mnie coraz bardziej boli kość zadnia plus pachwiny i łono czasem ledwo mi się poruszać.Dziewczyny ale się rozpisujecie! Czytam na bieżąco ale jakoś mało czasu na pisanie
Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę spokojnych ciąż
Mnie powoli zaczynają boleć biodra... To samo było w pierwszej ciąży. Co najlepsze najbardziej bolą po spaniu czy leżeniu. Wniosek nasuwa się jeden ;P ruszyć cztery litery
No i chyba w tym tygodniu zaczynam chodzić na basen. Chciałabym co najmniej 2x w tyg. W pierwszej ciąży basen bardzo mi pomagał i chodziłam do 9 miesiąca. Mimo przerażenia w oczach niektórych osób basenie![]()
Opowiedzcie coś o detektorach.
9 lat temu jakoś o tym nie słyszałam.
Do czego służy poza tym ze jak zakładam- wykrywa dzidzie, ale co dokładnie, jak to działa i ile to kosztuje ?
No pod koniec to albo chłopa zagonić albo lusterko. Mój mówi ze on nie fryzjerka i nie ma szans na to wiec lustereczko powiedz przecie ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja przed wizyta mam w planach isc do rossmana. Tylko teraz jak pojde przed to sie lekarz za glowe zlapie jak mnie zobaczy z siatamia po to mi sie nie chce zbytnio. A nie jade autem tylko busem
![]()