Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
juz dostalam reprymende od gina, ze mam jesc wiecej ;p a jem normalnie, nie glodze się, ale przeciez nie bede tez na sile w siebie wmuszac. I tak jeszcze przytyje wiec teraz na sile starac sie przybrac na wadze jest dla mnie bezsensem, kazdy ma swoje tempo2kg póki co. Ale po pierwszej ciąży uważam na wagę.Na bóle kręgosłupa podobno najlepsza piłka taka do ćwiczeń i siedzenia..
Mam takie niedyskretne pytanie: dużo przytyłyście? Ja już ok 8-9 kg A to połowa. Nie czuje żebym dużo jadła.. piersi mam wielkie, dużo większe niż w 1 ciąży..