reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A miałam wam napisać dziś odebrałam ponownie wyniki tsh euthyrox biorę miesiąc i jest poprawa z wyniku 2,980 teraz mam 2,500 ale i tak jest lekko ponad normę ciekawe co powie lekarz i czy zwiększy mi dawkę..... Zjadłam na obiad miseczkę żurku i 5 ruskich pierogów i żałuję że tak dużo, ale mam dwa dania bo moje córki że szkoły wracają mega głodne, idę teraz wycisnąć sok z pomarańczy i na dziś kończę jedzenie

No już potwierdzone przez 4 lekarzy już raczej nie ma szans na zmianę a Natalia to było pierwsze imię jakie się nam spodobało razem z mężem więc już nie szukaliśmy . [emoji16]

Ja tez obstawiam ze na pierwszej opcji się skończy. I tez już kilku lekarzy mówiło płeć wiec pewność raczej jest. Fajnie fajnie , bardzo ładne

A miałam wam napisać dziś odebrałam ponownie wyniki tsh euthyrox biorę miesiąc i jest poprawa z wyniku 2,980 teraz mam 2,500 ale i tak jest lekko ponad normę ciekawe co powie lekarz i czy zwiększy mi dawkę..... Zjadłam na obiad miseczkę żurku i 5 ruskich pierogów i żałuję że tak dużo, ale mam dwa dania bo moje córki że szkoły wracają mega głodne, idę teraz wycisnąć sok z pomarańczy i na dziś kończę jedzenie

Pierogi [emoji76] żurek [emoji106] same dobre rzeczy

Jasne , nie odchudzaniu się, lecz jedzmy z głowa . I nie wmaeiajmy sobie ze w ciąży można sobie pozwolić na puste kcal . Jasne od czasu do czasu zjeść sobie coś nie zdrowego to nie zaszkodzi , ale lepiej sobie zrobić kanapkę z pomidorem i ogórkiem niż sięgnąć po kebaba .lepiej sięgnąć po arbuza zamiast ciastek . Lepiej będzie jak będziemy kierować się rozumem niż ochota . Macie prawo się ze mną nie zgodzić [emoji16]
Ale Ci powiem że dobrego kebsa to bym pożarła jak Reksio szynkę... nie jadłam już z rok...

Mam podobnie słodkie tez nie koniecznie . Jedzenie uwielbiam i nadal jem nie mało. Ale rozsądniej. Rzadziej tluste sosy , panierki , chipsów prawie wogole. Do kfc i na kebaba tez skocze ale ze mało wychodzę to dużo rzadziej. A Twoja znajoma to tak dziwne ma podejście do problemu. Niektórzy to jakby się swoich problemów bali pozbyć. Tak wnioskuje po dzisiejszej rozmowie z siostra.
Ja to ze śmieciówki albo Mac albo Pizza ale zwyczajnie szkoda mi kasy zazwyczaj. KFC jadłam jakieś 3msc temu ale pali mnie zgaga teraz po nim a nie pikantnego nie tkne

reklama
Same pyszności też bym zjadła pierożki i nawet 10 i nie zalowalabym sobie . Nie żałuj sobie takich pyszności . [emoji106]

Do góry