Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jezzzzzzzu! Dobij mnie! Ale bym zjadła.Smacznej ndz
Ja jutro jadę na połówkowe na 9, więc z rana skoczę do Lidla zerknąć na te sukienki, ale ja coś z tych krótkich wybiorę.W lidlu widzialam ze od jutra sa fajne dlugie sukienkiwysylam mojego na polowanie jutro [emoji14] rozmiar zna, krój też wie jaki chce takze bedzie sie bil z emerytkami
![]()
ja też mam wesele brata na końcówce w sumie bo termin mam na 5 września, ale też cesarka będzie wcześniej, a ślub brata 21 lipcaCześć jak wam mija niedziela? Ja właśnie najadlam się sałaty z jogurtem ziemniaków i sadzone plus wiadomo kefir mniam na deser będziemy pięć gofry dla dzieci z bitą śmietaną i truskawkami mniam uwielbiam te porę roku do końca września...... Mówicie w Lidlu ubranka mhhh muszę się wybrać..... Ja termin mam na 28wrzesnia ale będzie cesarka więc wcześniej a 15 mam wesele siostry więc można powiedzieć będę na finiszu...... Udanego weekendu i dużo lenistwa
Yyy to może i ja się przejdę....Ja jutro jadę na połówkowe na 9, więc z rana skoczę do Lidla zerknąć na te sukienki, ale ja coś z tych krótkich wybiorę.
mój też jutro po te sukienki mi jedzieW lidlu widzialam ze od jutra sa fajne dlugie sukienkiwysylam mojego na polowanie jutro
rozmiar zna, krój też wie jaki chce takze bedzie sie bil z emerytkami
![]()