GoJ
Fanka BB :)
397g 21+3tcCześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
397g 21+3tcCześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
[/QUOTE]Tak wiem.. ja korzystam z przywilejów gdzie się do.. dzisiaj np w aptece mam zamiar, w Lidlu jest specjalną kasa, zwykle podchodzę i pytam czy to kasa uprzywilejowane i czy w związku z powyższym mogę skorzystać..
Ale komunikacja miejska to słabo.. np młodzież udaje że nie widzi.. dopiero od mniej więcej 30+ ktoś ustąpi. Jeżdżę po Warszawie. Niby nie dużo bo tylko lekarz i badania ale widzę jak przez 7 lat się to mega pogorszyło.
Cześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
Ja mam termin na 25.09 w 20+3 miałam połówkowe, mój Grześ ważył 347 gCześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
to spore te wasze dziewczynkiU nas tez dziewczynka. I na 21+0 450 g.
Miejsca dla inwalidow3 to też te dla ciężarnych teraz są nawet specjalne naklejki choć powinny być takie z napisem " nie bądź ch..j ustąp miejsca" żeby dotarło
Kak się źle czuję to USUWAM gó...niarstwo z krzeseł. Szczególnie tych "uprzywilejowanych"
Pisałam o komunikacji miejskiej.oj niestety nie prawda, na inwalidzie nie możemy stawać, tylko właśnie na tych oznaczonych "rodzinką"