Kala07
Fanka BB :)
Podejrzewacz u siebie ? Masz objawy? Z tego co czytałam to swędzenie skóry ...Miała któraś z was cholestazę jak to się objawia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podejrzewacz u siebie ? Masz objawy? Z tego co czytałam to swędzenie skóry ...Miała któraś z was cholestazę jak to się objawia?
No właśnie od wczoraj mega swędzi mnie pod brodą. Gdzieś mi nię obiło że to dłonie i stopy swędzą. Tego nie mam.Podejrzewacz u siebie ? Masz objawy? Z tego co czytałam to swędzenie skóry ...![]()
Podejrzewacz u siebie ? Masz objawy? Z tego co czytałam to swędzenie skóry ...![]()
No to fanie ja też dziś lepiej spałam choć bez poduchyU mnie termin z OM i z usg rozni sie tylko o 1 dzien
A co do poduchy, to dzisiaj pierwsza noc i plecy naprawde mniej bolaw ogole jakas taka bardziej wypoczeta jestem
![]()
jakoś lepsze spanie niż wczoraj Badałas krew aspat alat itp?No mnie strasznie swędzi skóra. Dłonie i nogi. Ale zrobiły mi się też zmiany skórne wiec obstawiam, że to jest to. Co roku mam ten sam problem na wiosnę ale w tym roku to apogeum
Badałas krew aspat alat itp?
TAKDziewczyny pijecie kawę?