xnightfall94
Fanka BB :)
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Adaptery, ale to koszt 50 zł, więc niewielki przy kosztach wózka.Też mam adameksa. Czy ten fotelik pasuje Ci do stelażu wózka ? Czy musialas adaptery kupić ?
Mnie się śniło, że brzuch miałam porośnięta biedronkami i je wyrywalam i wszyscy mowili, żeby nie. A one tak jak kiełki rosły. Ale brzuch był ciążowy, a Grześ był już na świecie o było lato, mega goraco aż mdlal i zaczął padać chłodny deszcz a potem od razu była zima i śnieżyca, jechaliśmy autem i nie miał czapki .
A potem byłam motorniczym tramwaju![]()
Ja poczytałam o tych fotelikach najróżniejszych i filmy z testów zderzeniowych też oglądałam także teraz wybiorę coś zupełnie innego niż poprzednio.
Dlatego wózek 2w1 a fotelik osobno.
Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?![]()
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć![]()
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi![]()
O, dobrze wiedzieć. 30 maja zaczynają się zajęcia w szkole rodzenia przy naszym szpitalu, mam nadzieję, że wtedy wszystkiego się dowiemZobacz załącznik 859200 Dziewczyny dowiadywałam się od mojego lekarza rodzinnego wczoraj o to .
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)
Ech... no u mnie to są jeszcze tak słabe odczucia, że jak poczuję coś nieprzyjemnego to mogę tylko gdybać, czy to dzidzia broi, czy to tak samo z siebie.Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi![]()