18grudzien
Fanka BB :)
Jakie kupujecie kosmetyki dla dziecka? Niby mam wybrane ale się zastanawiam???... Odebrałam dziś morfologie, toxo i mocz chyba dobre trochę tam jakis ketonow itp ale chyba nie jest źle.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nie znam ale się nie czepiali więc przyjęłam że okej.O super wynik też tak chcę
Ja wyniki mam ok poza anemią i erytocytami w moczu ale jak już pisałam u mnie ten mocz w każdej ciąży tak wygląda.Jakie kupujecie kosmetyki dla dziecka? Niby mam wybrane ale się zastanawiam???... Odebrałam dziś morfologie, toxo i mocz chyba dobre trochę tam jakis ketonow itp ale chyba nie jest źle.....
Teraz zjadłam z 6plastrow arbuza i wcześniej truskawki ale jakoś chyba nie przesadzam chyba bo nie pilnuje tego wczoraj piłam wyciskany sok z pomarańczy dwie szklanki więc tych owoców miałam z 8szt to chyba jednak przesada ale normalnie mam ciśnienie na właśnie taki świeżo wyciskany z lodem aż mu ślina leci tak samo mam na pomidory malinowe mniam boję się że przez ten miesiąc dużo przytylam lekarz mnie opierdzieliA mnie położna uświadomiła że w ciąży można 40g owoców. To jej powiedziałam że ja 5kg arbuza potrafię dziennie zjeść![]()
Ogórki!!!! Mniam.Znowu zapomniałam zdjęć dodać![]()
Ja mogę zrezygnować z różnych rzeczy ale nie warzyw i owoców i huk niech idą w tę tkankę tłuszczową. Od początku ciąży przytyłam 5kg więc chyba nie ma tragedii mimo małej ilości ruchu i żarcia owoców.Teraz zjadłam z 6plastrow arbuza i wcześniej truskawki ale jakoś chyba nie przesadzam chyba bo nie pilnuje tego wczoraj piłam wyciskany sok z pomarańczy dwie szklanki więc tych owoców miałam z 8szt to chyba jednak przesada ale normalnie mam ciśnienie na właśnie taki świeżo wyciskany z lodem aż mu ślina leci tak samo mam na pomidory malinowe mniam boję się że przez ten miesiąc dużo przytylam lekarz mnie opierdzieli
Tego typu leżaczki są spoko matę uważam za zbędną ale za tę cenę taki zestaw bym kupiła więc spoko.Link do: Zestaw mata edukacyjna i leżaczek Kinderkraft..... Taki zestawyzamowilam dla synka miałam podobny leżaczek ale firmy Tiny love ten zestaw mi się podoba i tak stwierdzam że leżaczek posłuży mi raczej do 9m później mały zacznie chodzić i siedzieć więc będzie że mną w krzesełku w kuchni
A mnie położna uświadomiła że w ciąży można 40g owoców. To jej powiedziałam że ja 5kg arbuza potrafię dziennie zjeść![]()