Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja z kolei czytalam, ze acard odstawia sie w 36 tc czyli miesiac przed porodem.Myślę że to może mieć wpływ przy porodzie tzn. że może dojść do zbyt dużej utraty krwi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z kolei czytalam, ze acard odstawia sie w 36 tc czyli miesiac przed porodem.Myślę że to może mieć wpływ przy porodzie tzn. że może dojść do zbyt dużej utraty krwi...
A głośny ten dźwięk czy tak w miarę ?Tak pokazal test, ale ja mam go kilka tygodni wiec glowy nie daje za niego. Pika jak zmierzy temp. Nie sprawdzalam czy mozna to wyciszyc.
a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać
To są złe wyniki??? Rany JulekNo i mam wyniki z krzywej 72/115/157 więc lipa :/ lekarz dop. 19.06, co mogę zrobić już teraz? Słodycze odstawić i owoce po 16, jak pisała @seremida ? I pełnoziarniste wszystko? Muszę poczytać sobie...
Norma po 2h 153. Dam znać, mam dopiero 19.06a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać