GoJ
Fanka BB :)
Jezior o nazwie Białe w Polsce jest bodaj sześć.U nas na poj.drawskim też jest Białe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezior o nazwie Białe w Polsce jest bodaj sześć.U nas na poj.drawskim też jest Białe![]()
Cały czas powtarzam to mojemu S. że termin terminem, ale tak naprawdę to niemal w pełni gotowi musimy być już jakieś 2 miesiące przed... A on do mnie, że ja to zawsze muszę być taką czarnowidzką, przecież wiem doskonale, że będzie dobrze. No i weź tu się dogadajIHej, wiem ze godzina magiczna ale wlasnie pisala do mnie przyjaciolka ze odeszly jej wody I jest w szpitalu a termin byl na 9 lipca tak wiec przyspieszam szykowanie wyprawki bo los lubi zaskoczycja to juz mam pospane...nie moj porod ale mega przezywam.
Nam położna mówiła, że byle dziecko było do 37 tygodnia w brzuchu, potem naprawdę może wychodzić.Dziewczyny a jak wasze cukry na czczo? Kiedy trzeba zacząć panikowac? Boję się że coś przeocze, przegapie i zaszkodze Maleństwu
Swoją drogą ja bym chciała trochę wcześniej mieć dziecko przy sobiewiadomo nie teraz gdy nie waży jeszcze kilograma ale jakby trochę przyspieszyło szczęśliwie to why not
![]()
IHej, wiem ze godzina magiczna ale wlasnie pisala do mnie przyjaciolka ze odeszly jej wody I jest w szpitalu a termin byl na 9 lipca tak wiec przyspieszam szykowanie wyprawki bo los lubi zaskoczycja to juz mam pospane...nie moj porod ale mega przezywam.
Ja miałam się urodzić 20 lipca a urodziłam się 25 czerwca [emoji4]IHej, wiem ze godzina magiczna ale wlasnie pisala do mnie przyjaciolka ze odeszly jej wody I jest w szpitalu a termin byl na 9 lipca tak wiec przyspieszam szykowanie wyprawki bo los lubi zaskoczycja to juz mam pospane...nie moj porod ale mega przezywam.
Nam położna mówiła, że byle dziecko było do 37 tygodnia w brzuchu, potem naprawdę może wychodzić.
Szkoda tylko że nie ma sposobu, żeby w jakikolwiek sposob kontrolować rozpoczęcie porodu naturalnego![]()
Ja miałam się urodzić 20 lipca a urodziłam się 25 czerwca [emoji4]