reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja zawsze mówiłam, że jak mnie będzie stać to chce trójkę, jedno mam "zdobyczne", drugie w brzuchu, więc zostało do "produkcji" jeszcze ino jedno ;) ale raz dwa bo ja już 32l więc chciałabym zajść jak to będzie mieć rok-wiem, harakiri sobie robię, ale potem po prostu boję się, że będę za stara, pewnie że się da ale po 30stce z każdym rokiem ryzyko wad wzrasta...
Może trochę wścibskie pytanie ale to ,,zdobyczne" to adoptowane ?

reklama
Fotelik do auta zamówiony. RWF.
Muszę jeszcze poszukać jakiejś używki do wpinania w wózek *Maxi Cosi Pebble, w dobrym stanie. Tak żebym miała na szybkie wypady np do lekarza albo do marketu.

Załączniki

• dc72919d45f4b4da66a4ef1c6e5d.jpg
    dc72919d45f4b4da66a4ef1c6e5d.jpg
    139 KB · Wyświetleń: 76
A na chłopca nie dali nic co JA bym akceptowała. Mikołaja wybrałam ja po pierwsze imię chciałam na M. Po drugie Mikołaj miał na imię mój dziadek. Po trzecie chciałam żeby nie było z końcówkami typowymi dla polskich imion czyli ...mir,....sław, orz,of itp.

reklama
Do góry