Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki poczytam sobiena www.emp@tia.com masz wszystko czy emp@tia... w google wpisz.
Nizej masz OBYWATELA i przekierowanie do zglaszania onlinedzięki poczytam sobie![]()
Ja tez mysle o dwoch: wiekszej na spacery po miescie i po zakupy i drugiej malej parasolce, ale te mala kupie jak dzieciak bedzie dobrze siedzial blizej lata pewnie. Moja siostra zawsze chwalila parasolke, a i ja nia duzo jezdzilam z siostrzenica do 3rż.Ja się nie znam ale spacerówki chcę dwie. Jedną klasyczną parasolkę bez bajerów używkę itp. Byle na wakacje była. Drugi porządny po mieście z regulacją oparcia minimum 3 stopniową ale wola£abym na płasko. Nieskrętne pompowane koła. Przekładana regulowana rączka. Buda. Moskitiera i przeciwdeszczówka. Otulacz zimowy. Podnóżek. I obszerny kosz zakupowy plus ew. torba.
No dokładnie taki dam mam plan. Parasolkę za rok w czerwcu a tę na miacho jakoś pewnie w okolicy pół roku...Ja tez mysle o dwoch: wiekszej na spacery po miescie i po zakupy i drugiej malej parasolce, ale te mala kupie jak dzieciak bedzie dobrze siedzial blizej lata pewnie. Moja siostra zawsze chwalila parasolke, a i ja nia duzo jezdzilam z siostrzenica do 3rż.
ja zawiozłam do zusu wyjaśnienie i 45 załączników potwierdzających moje kwalifikacje. może do końca czerwca to się wyjaśni. A dziewczyny, którym zus nie wypłacił kasy w terminie, macie dostęp do platformy pue w zus? ja mam tam dostęp i widać decyzję oraz kiedy będzie przelew i w jakiej wysokości itd.
ja nie mam wybranej żadnej położnej i chyba nie będę tego robić, nikt mi nic też na ten temat nie mówił, do szkoły rodzenia też się nie będę zapisywać
ja mam termin na 5 września i będzie cc więc też liczę, że zostało 2,5 mca![]()
Ja muszę się przejść... Byłam w Lidlu tym razem na krakowskiej i tam też chimkali nie uwidział i.... zaliczyliśmy maca :/
Nie rob ochoty. Ja maca nie lubię i byłam może ze trzy razy ale kiedyś mąż mnie wziął i mi posmakowały takie grube frytki