GoJ
Fanka BB :)
Do tej pory kopał po bokach pępka i nie czułam nic nad pepkiem. Teraz wyraźnie tylko nad pepkiem i w dole pod.. az mi nad pepkiem gulka latala.Skąd to wiesz? Bo Ja nie potrafię wyczuć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tej pory kopał po bokach pępka i nie czułam nic nad pepkiem. Teraz wyraźnie tylko nad pepkiem i w dole pod.. az mi nad pepkiem gulka latala.Skąd to wiesz? Bo Ja nie potrafię wyczuć
Do tej pory kopał po bokach pępka i nie czułam nic nad pepkiem. Teraz wyraźnie tylko nad pepkiem i w dole pod.. az mi nad pepkiem gulka latala.
Zapełniłam koszyk na gemini.pl ''wyprawkowo''
Mam tam:
-witaminę D dla niemowląt
-octenisept (małą buteleczkę)
-alantan (do pielęgnacji sutków)
-krople przeciwbólowe i przeciwgorączkowe od 1 dnia (w razie wielkiego W)
-aromactiv (maść pod kątem kataru)
A z polecenia, z tej strony \Srokao/ dorzuciłam jeszcze
-baby cap spray na ciemieniuchę
-nivea krem na każdą pogodę
-nivea krem na odparzenia
-chusteczki nawilżane bobini
-hipp babysanft płyn do kąpieli
Haha no dokładnie tak. I jeszcze jak szpera łapkami przy spojeniu łonowym, to czuć dokładnieDo tej pory kopał po bokach pępka i nie czułam nic nad pepkiem. Teraz wyraźnie tylko nad pepkiem i w dole pod.. az mi nad pepkiem gulka latala.
Trochę mało. No ale trudnoMało ?
Czopki mam. Sól i gaziki to na miejscu w aptece, na nich nie ma takiej różńicy w cenie.Dorzuc czopki glicerynowe dla siebie i rivanol do zrobienia roztworu na wodzie
Edit: sól fizjologiczna i gaziki jałowe![]()
Ja używałam do mojego rozerwanego krocza.Czopki mam. Sól i gaziki to na miejscu w aptece, na nich nie ma takiej różńicy w cenie.
A ten rivanol, czytałam że bardzo plami skórę i ubrania. Nie ma zamiannika?
Bo to na rany jest.
Ja też jestem pozytywnie nastawiona ale to może dlatego że nie wiem co mnie czekaHmm, chyba mam bardzo dobre nastawienie do porodu przez to, że moja ciąża przebiega jak na razie prawidłowo i bardzo przypomina ciążę mojej mamy, która mimo nienajmilszych położnych z urodzeniem nie miała żadnego problemu, a koleżanki, które rodziły w naszym szpitalu nie opowiadają strasznych historii o tutejszej porodówce...
Jakoś tak wiecie, jednak większość porodów przebiega normalnie, więc nie chce mi się z góry nastawiać na najgorsze i iśc z przekonaniem, że ekipa, która będzie przyjmować poród na pewno coś spartoli.
ja zaraz jadę na szczepionkę, to się upewnię u lekarza co można w razie zapalenia pęcheerza, bo ostatnio mówił chyba, że furaginę można, ja mam leukocyty 6-8 i d. liczne bakterie i na razie mam nic nie robić, ale lekarz idzie teraz na 2 tyg na urlop, więc sama sobie za tydz skontroluję mocz i chcę wiedzieć co można brać w razie czegoDziewczyny help!
Wizytę mam dopiero 26. Co mam zrobić?