Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie TO SAMO pomyślałam jak zobaczyłam zdjęcie. Nie jestem dermatoligiem ale dla mnie to też t. r.Mi też to wygląda na trądzik różowaty, a nie na rumień. Przy rumieniu zresztą raczej wystąpiłyby też inne objawy.
Dla mnie to naczynka pękające. We wcześniejszym trymestrze też tak miałam. Nie wygląda mi to na rumień.Dziewczyny, przeczytałam Was ale zaraz się ustosunkuje do dyskusji, ale zestresowałam się tak, że aż się trzęsęwczoraj nagrywałam sobie filmiki na instagramie, że mam czerwoną plamkę na policzku i znów coś mi przyszło w tej ciazy. Dzisiaj mam ją nadal i teraz dopiero zauważyłam, że koleżanka mi napisała, że to rumień zakaźny i to bardzo niebezpieczne w ciazy....
Ja obstawiałam pękające naczynka bardziej bo widzę sieć pajączków na skórze i mam to tylko na jednym poliku. Jednak wybaczcie, ale podzielę się z Wami zdjęciem może któraś tez miała podobnie. Jutro jadę do rodziców wiec lekarz najwcześniej we wtorek
Zobacz załącznik 868310
Mi zostało 101 ale cesarka będzie ciut wcześniejDziękuję dziewczyny. Już jestem spokojniejszaale tak czy siak co róż jakieś dziadostwa się mnie czepiają... jakby los sprawdzał czy nadaję się na kolejną ciąże, czy nie wymierne po jednym
Zostało mi 99 dni także już blisko bliskozwłaszcza, że ja z tych ostatnich wrześniowek
![]()