Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapisuję i screenuje. Właśnie dostałam sms że zgłasza sprawę na policję. Ciekawe... zadzwoniłam i powiedziałam żeby przy okazji wspomniał że 3 dni pił i go nie było a nas zostawił bez środków do życia.Jeśli chodzi o proszek, to ja normalnie będę prac tylko dwa razy płukanie. U nas nie ma alergików jak na razie. Zresztą maluch i tak ma kontakt z naszymi ciuchami i poscielą.
@GoJ szkoda gadać. Oczywiście szantaż całkowicie bezpodstawny, więc nie masz się czego obawiać. Smsy przechowuj, porób screeny i przetrzymuj gdzieś w chmurze, albo na mailu. Mam mogą się kiedyś przydać...
Ech... z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał..
Kochana olej go i idź zastaw laptopa bo nie jest jego tylko wasz. Co to w ogóle za szantaż ?A przepraszam te 60 zł to na ile ma Ci wystarczyć ? Jesteś w ciąży i taki ciągły stres może spowodować przedwczesny poród , przez debila będziesz miała tylko wyrzuty sumienia. Wydajesz się być silną babka więc zrób przysługę sobie i dzieciom i zostaw go w końcu ... Ja psychicznie bym nie zniosła czegoś takiego i chyba bym wolała zamieszkać w domu samotnej matki niż tak się męczyć A Ty masz gdzie mieszkać i dasz radę tylko ODWAGI na ten pierwszy krok. Oczywiście zarobisz to co dla Ciebie i chłopców najlepsze .Trzymam kciukiEch... z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał..
Ja w lovela ale kapsułkiJa w Lovela ale nie proszek tylko płyn. Bo z tymi proszkami to różnie,nie zawsze do końca się spłucze