reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi już nawet lekarz mówił, że Blanka jest mała, ale chyba coś zobaczył w moich oczach, bo zaczął tłumaczyć, ze w żadnym razie nie mam się tym stresować, bo wszystko jest w normie... no ale jest mała. I to wcale nie jest źle jak dziecko jest mniejsze.
Pewnie że nie ja mam 164 mąż 174 i myślę że mała nie będzie gigantem[emoji4]ale zobaczymy wiadome że USG może się myślicie dlatego zobaczymy co USG w poniedziałek pokaże [emoji4]

reklama
A moja koleżanka też nie za duża, jej mąż 178 cm a urodziła miesiąc wcześniej córę 3100
Jak na wcześniaka to klucha jak nie wiem :sorry: donosiła by jeszcze miesiąc to może i do 4 kg by dobiła.
Także nie ma reguły

reklama
Do góry