reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny a jakie macie objawy rozejscia spojenia oprocz bolu?
Bo kurcze od wczoraj troche ciezko mi sie przewraca z boku na bok, zaczynaja mnie bolec tak jakby „zawiasy”:p w miednicy, no i chodze jakbym przez tydzien na koniu jezdzila :D i sie zastanawiam czy to wlasnie to :/

Dziewczyny jeśli chodzi o monitory oddechu, to ja polecam babysense, ze względu na certyfikat medyczny. Pamiętajcie tez, że te monitory płytkowe nadaja tylko do tradycyjnych, drewnianych lozeczek. Jeśli któraś chce używać łóżeczka turystycznego lub wspolspac z dzieckiem to zostaje tylko monitor zakładany na pieluszke, tj. Snuza Hero.
Wybaczcie takie wtrącanie - zwyczajnie sprzedaję te sprzęty, więc mam rozeznanie ;)

Dziewczyny jeśli chodzi o monitory oddechu, to ja polecam babysense, ze względu na certyfikat medyczny. Pamiętajcie tez, że te monitory płytkowe nadaja tylko do tradycyjnych, drewnianych lozeczek. Jeśli któraś chce używać łóżeczka turystycznego lub wspolspac z dzieckiem to zostaje tylko monitor zakładany na pieluszke, tj. Snuza Hero.
Wybaczcie takie wtrącanie - zwyczajnie sprzedaję te sprzęty, więc mam rozeznanie ;)

Dziekujemy!!

Dobrze ze to napisałaś ja mam drewniane łóżeczko i moje dziecko głównie w nim będzie spało oprócz wózka oczywiście jak pójdziemy na spacery, a co myślisz o ruch płytowych Angel co wysłałam link?

Dobrze ze to napisałaś ja mam drewniane łóżeczko i moje dziecko głównie w nim będzie spało oprócz wózka oczywiście jak pójdziemy na spacery, a co myślisz o ruch płytowych Angel co wysłałam link?
Hmmm ujmę to tak - nie spotkałam się ze złymi opiniami, ale biorąc pod uwage, że to sprzęt potencjalnie ratujący życie, dla mnie certyfikat medyczny ma tu szczególne znaczenie.

Monitor oddechu BabySense
AniaStar Z tej firmy co mówisz znalazłam ten do tej ceny planuje kupić, możesz się wypowiedzieć??? Muszę kupić niestety używany od kogoś bo na nowy nie mogę sobie pozwolić,

reklama
Teraz
Hmmm ujmę to tak - nie spotkałam się ze złymi opiniami, ale biorąc pod uwage, że to sprzęt potencjalnie ratujący życie, dla mnie certyfikat medyczny ma tu szczególne znaczenie.
Teraz udało się wysłać link, kurcze jak muszę kupować takie rzeczy to się na nich nie znam więc jeszcze raz dziękuję za radę, popatrz proszę i napisz co myślisz o używanym tak jak pisałam na nowy trochę mi drogo a mam jeszcze kilka wydatków hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry