18grudzien
Fanka BB :)
A w ogóle gdzie się podziewacie? Ja się wyspałam kurde w domu syf po obiedzie muszę ruszyć tylek dobrze ze jutro jadę z dziećmi do siostry męża to wkoncu wyjdę z domu bo inaczej to zgnije dosłownie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślę, że spoko. Baterie obowiązkowo wymień i sprawdź czy działa, zanim maluch się pojawiTeraz
Teraz udało się wysłać link, kurcze jak muszę kupować takie rzeczy to się na nich nie znam więc jeszcze raz dziękuję za radę, popatrz proszę i napisz co myślisz o używanym tak jak pisałam na nowy trochę mi drogo a mam jeszcze kilka wydatków hihi
A w ogóle gdzie się podziewacie? Ja się wyspałam kurde w domu syf po obiedzie muszę ruszyć tylek dobrze ze jutro jadę z dziećmi do siostry męża to wkoncu wyjdę z domu bo inaczej to zgnije dosłownie![]()
U mamy najlepiejJa odkładam tłuszczyk u mamy...Zobacz załącznik 872720
Oooo, moja córka właśnie przed chwilą miała to samo [emoji14]Mnie boli brzuch... od wczoraj. To nie ciążowe dolegliwości tylko trawienne. Jakiś zastój muszę mieć w jelicie bo czuję jakbym miała tam kamienie o ostrych brzegach. Moja wina bo odpuściłam lekkie jedzenie. To teraz cierpię. Dobrze że mąż się zreflektował i zajmuje Nami. Poszli teraz na długi spacer. Dzieci przez pogodę się nudzą jak mopsy.
Normalnie jakiś ten dzień dziś do dupy.
Ja póki co dieta pitna. I gorąca herbata. A nie powiem że nie zjadłabym czegoś EXTRA bom już głodna...Oooo, moja córka właśnie przed chwilą miała to samo [emoji14]
A tak serio, to ja na takie okazje robię sobie.... Ciastka [emoji14] owsiane, z dużą ilością bakalii i siemienia lnianego
Skorzystałam z maminego lustra. Ja pierdziele, a gdzie tam koniec ciąży?!Zobacz załącznik 872754Zobacz załącznik 872755