reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jako ze jutro w Lidlu będą ubranka to planuje wybrac się na zakupy, ale pojęcia nie mam jaki rozmiar skarpetek wybrać. Rozmiary od 11-22 to mi nic nie mówi. Jak czytać rozmiarowke skarpet niemowlęcych?

Ja wzięłam te najmniejsze i rozmiar większe też.. kiedyś się przydadzą:)

@GoJ jak tam ? @martabunia piękne prace @RoiboosGirl jeżeli to idzie tak jak buciki to koło roczku noszą przykładowo 20 rozmiar , czyli od 11 najmniejsze są ale nie mam pewności. Zazwyczaj są miesuacami oznaczane

Mój mały dziubasek znów 38.5:( A muszę jutro do swojego lekarza i zostawić to babci.. zwolnienie mi się kończy więc muszę.. w dzień wydawało się że jest ok. Ach dzieci..

Koleżanka jak rodziła córkę też w lipcu to starszy akurat miał anginę.. całą noc do niego wstawała i zbijała 40. Pojechala do szpitala 6.45, o 7 była na miejscu, a o 7.10 z córeczką.. ekspresowy poród.. Tak sobie dzisiaj przypomniałam bo akurat dzisiaj robili małej urodziny..5 już.
Też chciałabym szybki poród ale nie aż taki.. chociaż w tygodniu spotkałam koleżankę co we wrześniu 2017 rodziła 2 dziecko i jeszcze o 23.00 mąż pojechał że szpitala że nic się nie działo (miała juz termin i przyjechała na ktg ale że nie chcieli jej zrobić i się bardzo zdenerwowana to córeczce skoczył puls i nie chcieli jej wypuścić) A za godzinę dzwoniła do męża żeby szybko przyjeżdżał.. ledwo zdążył dojechać, bo malutka wyszła o 01.20 , nawet umowiona polozna ledwo dojechała.. i śmiała się że 2 razy chciała znieczulenie i 2 razy rodziła bez. Pierwszy poród 18 godzin, drugi 1:D

reklama
Do góry