Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak mam... Jeszcze od kilku dni boli mnie kark z jednej strony,yslalam, że źle mi się poduszka ułożyła, ale ból się nasila...Znowu nie śpię od 3.30 to już przestało być zabawneco kilka dni to samo któraś z was ma też problemy ze snem?
Ja np jeszcze się obijam w łóżku[emoji4]Dzień dobry![]()
Współczuję wszystkim które miały ciężkie noce. U mnie wyjątkowo ostatnio spokój.
Dziś jestem cały dzień sama z synkiem. Mamy napięty grafik. Zakupy, obiad, sprzątanie, pranie [emoji23]. Na razie synio je śniadanie, ja jeszcze nie mam ochoty.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Tak? O widzisz... Czytałam, że to może być od hormonów...@komareczka mnie tak boli juz ze dwa tygodnie. Tez myslalam ze od zlego spania bo lubie wysoko poduchy mieć ale no nic nie pomaga. Moze troche osłabło ale dalej dokucza![]()
Ale u mnie to tylko z jednej strony i to któregoś ranka po przebudzeniu, więc raczej nie to [emoji57]Mi sie gdzies przewinelo okreslenie "syndrom sms-owej szyi" od pochylania sie nad telefonem. A ja w pracy nie mam nic lepszego do roboty jak sleczec nad telefonem wiec cos w tym moze byc![]()
GratulacjeWitajcie,
dzis wyszla mi bladziutka druga kreska. Mam juz dwoch synow 5 i 3 lata. I ostatnio zdecydowalismy sie na trzeciego dzidziusia. Watek obserwuje od samego poczatkujuz jak trwaly prace nad maluchem
mialam dolaczyc dopiero po wizycie, ale chyba musze miec gdzie sie wygadac
![]()
Gratuluje wam wszystkim i trzymam kciuki za szczesliwe ciaze i zdrowe dzieci.