Aniabrz
Fanka BB :)
O jak dobrze wiedziec ja przez 2 msc przyjmowalam 2000 plus 2000 w witamknach i balam sie ze przedobrzylam ...Goj dawka profilaktyczna dla kobiet w ciąży to 2000 jednostek, więc nie, nie za wysoka. Ja przyjmuje 6000.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jak dobrze wiedziec ja przez 2 msc przyjmowalam 2000 plus 2000 w witamknach i balam sie ze przedobrzylam ...Goj dawka profilaktyczna dla kobiet w ciąży to 2000 jednostek, więc nie, nie za wysoka. Ja przyjmuje 6000.
Ciężko przedobrzyc. Ale warto co jakiś czas badać poziomO jak dobrze wiedziec ja przez 2 msc przyjmowalam 2000 plus 2000 w witamknach i balam sie ze przedobrzylam ...
Oki już się zapisuję! DziękiJa już po sesji ciążoweja co do chust, to jak masz FB, to dołącz do grupy "chusty polska!" - tam Cię pokierują do doradcy z Twojej okolicy
![]()

Zalecila mi gin bo bylam na poczatku ciazy caly czas chora doalownie caly czas i to tak ze nie mowilam bo mialam zawalone drogi oddechowe... non stop katar ! Po prpstu nie moglamm nawet podniesc glowy z lozka nie mowiac o pojsciu do pracy...Ciężko przedobrzyc. Ale warto co jakiś czas badać poziomja nigdy nie suplementowalam, a jak zbadałam, to okazało sie, że mam niedobór. Poziom 28 przy normie 30-100, przy czym najlepiej jak jest ok 70-80
![]()
W studiu. W sumie musiałam się dostosować, bo sesje miałam darmową, fotografka potrzebowała modelki na szkolenie (ona szkoli innych fotografów). Już wystawiałam, ale pokaże jeszcze razOki już się zapisuję! Dzięki
Sesję miałaś w plenerze czy w domku?
Tak, z krwi. Najlepiej na czczoZalecila mi gin bo bylam na poczatku ciazy caly czas chora doalownie caly czas i to tak ze nie mowilam bo mialam zawalone drogi oddechowe... non stop katar ! Po prpstu nie moglamm nawet podniesc glowy z lozka nie mowiac o pojsciu do pracy...
I po przyjmowaniu wit d jak reka odjal![]()
A poziom wit d badany jest z krwi?
Trzeba byc na czcz o?
No to mi musiało umknąć.W studiu. W sumie musiałam się dostosować, bo sesje miałam darmową, fotografka potrzebowała modelki na szkolenie (ona szkoli innych fotografów). Już wystawiałam, ale pokaże jeszcze razna resztę zdjęć jeszcze czekam
Zobacz załącznik 878301

A jaką zamówiłaś bo mnie temat chusty wyjątkowo w tej ciąży interesuje. Ja się zdecydowałam na kółkową ale póki co nie zamawiam.Witajcie!
Ja całą noc śniłam że milion godzin zakładam chustę by wyjść gdzieś z małą . Masakra oby to był tylko sen który nie przełoży się na rzeczywistość.
Chusta zamówiona i czekam na jej przyjście więc może stąd te sny hehe
Szukam w okolicy jakiś spotkań dla mam by poznać kogoś a tu lipa urlop mają kobitki które coś takiego u nas prowadzą i zapraszają na wrzesień, październik...
A jeszcze pytanie do Was. Któraś decyduje się na sesję ciążowa?![]()