reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O jak dobrze wiedziec ja przez 2 msc przyjmowalam 2000 plus 2000 w witamknach i balam sie ze przedobrzylam ...
Ciężko przedobrzyc. Ale warto co jakiś czas badać poziom ;) ja nigdy nie suplementowalam, a jak zbadałam, to okazało sie, że mam niedobór. Poziom 28 przy normie 30-100, przy czym najlepiej jak jest ok 70-80 ;)

Ciężko przedobrzyc. Ale warto co jakiś czas badać poziom ;) ja nigdy nie suplementowalam, a jak zbadałam, to okazało sie, że mam niedobór. Poziom 28 przy normie 30-100, przy czym najlepiej jak jest ok 70-80 ;)
Zalecila mi gin bo bylam na poczatku ciazy caly czas chora doalownie caly czas i to tak ze nie mowilam bo mialam zawalone drogi oddechowe... non stop katar ! Po prpstu nie moglamm nawet podniesc glowy z lozka nie mowiac o pojsciu do pracy...

I po przyjmowaniu wit d jak reka odjal :D

A poziom wit d badany jest z krwi?
Trzeba byc na czcz o?

Oki już się zapisuję! Dzięki ;-) ;)

Sesję miałaś w plenerze czy w domku?
W studiu. W sumie musiałam się dostosować, bo sesje miałam darmową, fotografka potrzebowała modelki na szkolenie (ona szkoli innych fotografów). Już wystawiałam, ale pokaże jeszcze raz ;) na resztę zdjęć jeszcze czekam :)
FB_IMG_1531399433376.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1531399433376.jpg
    FB_IMG_1531399433376.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 384
Zalecila mi gin bo bylam na poczatku ciazy caly czas chora doalownie caly czas i to tak ze nie mowilam bo mialam zawalone drogi oddechowe... non stop katar ! Po prpstu nie moglamm nawet podniesc glowy z lozka nie mowiac o pojsciu do pracy...

I po przyjmowaniu wit d jak reka odjal :D

A poziom wit d badany jest z krwi?
Trzeba byc na czcz o?
Tak, z krwi. Najlepiej na czczo :)

W studiu. W sumie musiałam się dostosować, bo sesje miałam darmową, fotografka potrzebowała modelki na szkolenie (ona szkoli innych fotografów). Już wystawiałam, ale pokaże jeszcze raz ;) na resztę zdjęć jeszcze czekam :)Zobacz załącznik 878301
No to mi musiało umknąć.

Pięknie to wygląda. Szukam właśnie albo kogoś kto buduje portfolio i zrobi zdjęcie za free albo zrobi w przystępnej cenie Bo jest to cudowna pamiątka ;-) ;)

Witajcie!
Ja całą noc śniłam że milion godzin zakładam chustę by wyjść gdzieś z małą . Masakra oby to był tylko sen który nie przełoży się na rzeczywistość.
Chusta zamówiona i czekam na jej przyjście więc może stąd te sny hehe :happy:
Szukam w okolicy jakiś spotkań dla mam by poznać kogoś a tu lipa urlop mają kobitki które coś takiego u nas prowadzą i zapraszają na wrzesień, październik...

A jeszcze pytanie do Was. Któraś decyduje się na sesję ciążowa? :cool2:
A jaką zamówiłaś bo mnie temat chusty wyjątkowo w tej ciąży interesuje. Ja się zdecydowałam na kółkową ale póki co nie zamawiam.

reklama
Trochę sie powkurzalam brzuch mnie bolał i teraz z wydzielina takie gluty mi wychodzą ze stara ciemna krwią ...minimalna ilość jakbym się gdzie tam podrapala naprzyklad. Ale i tak mnie to lekko niepokoi. Dopiero wczoraj mi po badaniu przeszło plamienie

Do góry