reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zapomniałam wam napisać byliśmy w sobotę z moim S. na zwiedzaniu oddziału . Pojedyncze sale porodowe z łazienką tuż obok i w każdej sali piłki, materace i gaz którego można używać . A na poporodowej nowe łóżka , każde ma pilota także można sobie ustawiać wysokość łóżka i ułożenie zagłówka i wszystko . Myślę że jeśli chodzi o warunki to będzie w porządku , oby tylko trafić na pomocne położne :)

reklama
Adell1994 a gdzie rodzisz? Nastawiasz się na SN? :)
Fajnie, bo jednak miłej i lżej psychicznie jak wszystko takie nowsze, zadbane i sterylne się wydaje.
Oby tylko na ludzi dobrych trafic, z sercem na dłoni :)
No mam nadzieję że się uda SN , bardzo bym chciała :) Ja jestem z dolnegośląska i najbliższy szpital to dla mnie w Świdnicy i tam też zamierzam rodzić :) niektóre wybierają Wrocław albo Wałbrzych ale jak dla mnie to za daleko i nie widzę powodu żeby aż tam jechać :)

W przekładni :p Wiem, telefon poprawia :) hehe

No ja ogólnie mam jakoś ostatnio spory apetyt, a przez te cukrzycę nie mogę podjadac :( i dopiero co zjadłam obiad a owalilabym jakiegoś kebsa, pączka, pizze, czekoladę, krakersy, popiła colą i beknela :)
A ja nie mam ochoty na nic jak nigdy! że to przez euthyrox!????? Kuzynka mi mówiła że te tabletki daj moc i kopa oraz po nich się chudnie jej endokrynolog mówiła że na wiosnę zwiększy jej dawkę aby zleciec z wagi i polepszyc samopoczucie hmmm ciekawe ale ogólnie to ja tyje ale nie mam napadów na jedzenie jak kiedyś, właśnie odebrałem wyniki i tsh 1,5 więc już o wiele mniej jak miałam na początku 3,2

A ja nie mam ochoty na nic jak nigdy! że to przez euthyrox!????? Kuzynka mi mówiła że te tabletki daj moc i kopa oraz po nich się chudnie jej endokrynolog mówiła że na wiosnę zwiększy jej dawkę aby zleciec z wagi i polepszyc samopoczucie hmmm ciekawe ale ogólnie to ja tyje ale nie mam napadów na jedzenie jak kiedyś, właśnie odebrałem wyniki i tsh 1,5 więc już o wiele mniej jak miałam na początku 3,2
Samo TSH mało mówi [emoji14] wynik jest ok to fakt, ale warto chociaż raz zrobić sobie fT3 i fT4 na czczo bez tabletki. Wtedy będziesz widziała, ile hormonów masz i czy dawka jest ok :)
Jeśli dawka jest dobrze dobrana to nie tyjesz przy tabletkach, czujesz się dobrze, żadnej senności itp.

Mój syn też ostatnio w przedszkolu miał krwotoki z nosa byłam u laryngologa i te krwinki w nosie ok, zrobiłem mu wyniki bo chudy i blady pediatra mówi a tam wzorcowe wyniki nawet żelazo którego dzieci mają poniżej normy i przeszłości mu

My już miałyśmy zabieg na naczynka w nosie. Narazie mam maść i leki i jak nie przejdzie to znów zabieg.

Cześć dziewczyny.
My po wizycie z młodym i obiedzie.Dopiero miałam chwilę żeby wejść.
Młody ok, jeszcze 2 tyg musimy to usztywnienie nosić. Teraz odpoczywam bo już mnie bardzo bolał i ciągnął brzuch.

Ja robiłam usg w 30 tyg i mam napisane że wszystko ok.
Poniżej scr
Screenshot_20180717-162822.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180717-162822.jpg
    Screenshot_20180717-162822.jpg
    130,9 KB · Wyświetleń: 300
reklama
Widzę że u was już pakowanie.. jakoś nie mogę się ogarnąć żeby kupic te kilka ostatnich rzeczy i wyciągnąć torbe/walizkę.
Bierzecie torbę czy walizkę? Ja wolałabym torbę bo potem wygodniejsza żeby coś wyciągnąć. Ale walizki nie trzeba dźwigać..
Sama nie wiem

Do góry