To jedz...Jak zaraz nie zjem wegetariańskich sajgonek i makaronu z warzywami, to umrę. Na pewno umrę![]()
![]()
![]()
reklama
Weź... ja kuźwa nie ogarniam... myśmy cieszyli się jak grafika komp. poprawiała się z roku na rok aż do poziomu SIMS4 a ci jarają pixelami! Albo Fife night at Freddy's horrory z maskotkami...To on tak jak moja Zuza ten kwadratowy świat lubi![]()
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Weź... ja kuźwa nie ogarniam... myśmy cieszyli się jak grafika komp. poprawiała się z roku na rok aż do poziomu SIMS4 a ci jarają pixelami! Albo Fife night at Freddy's horrory z maskotkami...
Ja nie jestem aż tak w temacie tylko wiem ze ten kwadratowy świat innych takich chyba nie maja bo nie widziałam.
kasiaczek89pl
To jedz...ja się przegłodziłam to standardowo z głodu już mi się nie chce jeść. Mam kurę w piekarniku ale wczoraj jedliśmy z B. KFC i kurczaków starczy mi na miesiąc. Chyba kupię koperek i jajka mam kefir i sobie taki obiad rąbne... ew. może spaghetti? Nie wiem... co by tu zjeść. Bartka nie pytam bo bedzie chciał pomidorowke... a to się wiąże ze staniem przy garach i robieniem galarety i sałatki...
Jajka w koperkowym
Taki że jak gotuję bulion na zupę to mam gotowane mięso kury plus gotowane warzywa. Nigdy tego nie wyrzucam. Część warzyw plus groszek i jajo leci do jarzynowej część warzyw plus ten kurczak i reszta groszku do galarety.GoJjaki jest związek przyczynowo-skutkowy między pomidorowka a galaretka i sałatka?
A Ty nie miałaś mieć dziś wizyty?
Jak wy tak piszecie o skurczach, szyjkach, czopach to ja się czuję taka głupia. Nigdy tez nie umiałam za bardzo obserwować mojego organizmu, może dlatego że zawsze byłam twarda. Ale teraz nie chciałabym niczego przegapića ja mam gacie nie pamiętam jakie bo wywaliłam opakowanie, ale za waszymi radami sprawdziłam czy zmieści się tam dupsko z podkładem
![]()
Ja mam 31 dopiero.
Adell1994
ZwykłeCzytałam opinie w necie, że są fajne. A te podpaski masz day&night czy zwykłe?
Paulamamula
A tam same wyjdą haha.Paula kwiatki wywal![]()
reklama
18grudzien
Idealnie hihi ja też tak mamKtóra tam się bala, że moje dziecko nie będzie miało co ubrać? [emoji14]
Osobno jeszcze prześcieradła, kocyki i chustaZobacz załącznik 878375Zobacz załącznik 878377Zobacz załącznik 878376Zobacz załącznik 878378