kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kurna jeszcze brocha mnie kuje i skurcz miałam cholerny!
Co za piękny dzień!
@StarAnia. może jak teraz ma tak jak ma plus rozwarciątko to by wypadało @kasiaczek89pl ek89pl. słyszy?
To co mówicie żeby iść się skontrolować ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurna jeszcze brocha mnie kuje i skurcz miałam cholerny!
Co za piękny dzień!
@StarAnia. może jak teraz ma tak jak ma plus rozwarciątko to by wypadało @kasiaczek89pl ek89pl. słyszy?
Śluzu płodnego nie przypomina. Konsystencja bardziej zwarta, galaretowata. I w duuuuzych ilościach. Nie zawsze jest podbarwiony krwią, jak z krwią, tzn. Ze rozwarcie się robi, a jak bez, to niekoniecznieDziewczyny a czy czop jest zawsze podbarwiony krwią? I czy to właśnie takie gluty czy może wyglądać np jak płodny śluz? :O
Tak czytam i czytam, GoJ aż się zdenerwowalamwiem jak Ci musi gul latać
Tak. Jeśli coś się zaczyna, to sterydy trzeba podać.To co mówicie żeby iść się skontrolować ?
Śluzu płodnego nie przypomina. Konsystencja bardziej zwarta, galaretowata. I w duuuuzych ilościach. Nie zawsze jest podbarwiony krwią, jak z krwią, tzn. Ze rozwarcie się robi, a jak bez, to niekoniecznie![]()
Wyślij mi na privNo nie wiem ja mam zdj tego gluta z piątku ale nie będę Wam wysyłać bo kogoś obrzydze jeszcze![]()
Wyślij mi na priv [emoji6] mnie nic nie obrzydza [emoji14]
BuuuuHe he [emoji6] spoko wyślę. Od piątku takiego nie było, dziś może z 5 mm kawałek . Edycja ; nie umiem zdj wstawić
Ja mam kartę medyczną z pracy i zrobiłam bo miałam darmoweMi mówił ze to płatne i to niemało. I ze nie każdy robi lekarz. Wiec ja sobie dałam spokój bo miałam tyle tych usg już , nawet ostatnio u różnych specjalistów ze myśle ze się nic nie stanie jak nie zrobię.