Paulamamula
Fanka BB :)
Zaczynam pomału pakowanie. Trochę tego jest. Szczególnie śmieszą mnie Polskie realia że nawet papier trzeba mieć bo może zabraknąć

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak Ty sięgasz? :O@kasiaczek89pl. jak uważasz. Mnie schodzi śluz galaretowaty ale biały. Obstawiam że to normalne. Czop to pamiętam ten z Bartkiem. Miałam wtedy już dość częste i silne skurcze no ale KTG "mówiło" że takie skurcze to nie skurcze. Poszłam do WC przed konsultacją z tym Patafianem i właśnie wylazło ze mnie coś co na oko miało średnicę 5-7cm z 1.5 cm grubości było przeźroczyste poprzecinane niteczkami krwi żywej. Tak to wyglądało. Nie wiem jak wygląda gdy chodzi po kawałku...
Boli mnie z lewej strony na wysokości biodra, jajnika, nerki... co jest z lewej na tej wysokości? W ogóle chyba przez te nerwy z nocy i rana coś dziś niemrawa jestem... Psioszka już mi nie dokuczała a dziś znów i te brzuszkowe boleści. Sprawdziłam sobie palpacyjnie szyjkę na "oko" 3cm zamknięta... także to pewnie wszystko te cholerne nerwy.
Kurde 2x mi ten sam post wskoczył. Normalnie sięgam... palcem.. mhmmJak Ty sięgasz? :O
Ja mam chyba jakieś za krótkie palce [emoji14]Kurde 2x mi ten sam post wskoczył. Normalnie sięgam... palcem.. mhmm
Ja dzisiaj też dokupiłam podkłady ale z BabyOno bo mają klej i majtki i też zamierzam niedługo się spakować
Zaczynam pomału pakowanie. Trochę tego jest. Szczególnie śmieszą mnie Polskie realia że nawet papier trzeba mieć bo może zabraknąć![]()
Ja też biorę i podpaski poporodowe i majtki wielorazowe z BabyOnoJa dzisiaj też dokupiłam podkłady ale z BabyOno bo mają klej i majtki i też zamierzam niedługo się spakować![]()
No ja mam dłonie pianistyJa mam chyba jakieś za krótkie palce [emoji14]