majapszczolka242
Fanka BB :)
No moj zrobił dokładnie to samo. Szyjka się skraca a wizyta dopiero 8 sierpnia...Problemy z szyjka z tego co kojarzę. Ja tez tak powinnam chodzić tylko ze mi lekarz na urlop zwiał.
No ale cóż kazdy potrzebuję odpocząć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No moj zrobił dokładnie to samo. Szyjka się skraca a wizyta dopiero 8 sierpnia...Problemy z szyjka z tego co kojarzę. Ja tez tak powinnam chodzić tylko ze mi lekarz na urlop zwiał.
Ja dziś mam sesję ciazowa a raczej rodzinna. Mam nadzieję że dam radę.
Miłego dnia![]()
No moj zrobił dokładnie to samo. Szyjka się skraca a wizyta dopiero 8 sierpnia...
No ale cóż kazdy potrzebuję odpocząć![]()
Wytrzymasz, wytrzymasz! Masz zakaz rodzenia przede mnąJa 10 ale mówi ze cud jeżeli się spotkamy. Jakby coś się teraz działo to kazał mieć już spakowane pod poród i do szpitala.
Wytrzymasz, wytrzymasz! Masz zakaz rodzenia przede mnąa ja rodzę dopiero 11 sierpnia [emoji14]
Dzisiaj ostatnie dwie paczki do mnie przychodzą - wanienka i zamówienie z apteki, potem tylko ogarnąć chatę i jestem gotowa
Jak chcecie, to wstawię później mój plan porodu dla przykładu![]()
A na Nfz chodzisz czy prywatnie? Ja mam co dwa tygodnie a wydaje mi się że wolałabym co tydzień już w sierpniu ale lekarz się patrzy jak na wariatke i mówi że jak wszystko dobrze to po co, miejsca w karcie nie ma. A ja się boję zostać z porodem sama
Jeszcze mam pytanie odnośnie czopa, do tych które widziałyjaki to ma kolor? Białawy czy przezroczysty? Bo mój mózg na informacje galsretowaty wyobraża sobie kolor rosołu jak galaretka z zimnych nóżek. Ale to chyba jednak nie tak
![]()
Super pomysł. Ja poproszęWytrzymasz, wytrzymasz! Masz zakaz rodzenia przede mnąa ja rodzę dopiero 11 sierpnia [emoji14]
Dzisiaj ostatnie dwie paczki do mnie przychodzą - wanienka i zamówienie z apteki, potem tylko ogarnąć chatę i jestem gotowa
Jak chcecie, to wstawię później mój plan porodu dla przykładu![]()
Jak będzie czym to coś wstawięJejku super. Koniecznie pochwal się zdjęciami.