reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja 10 ale mówi ze cud jeżeli się spotkamy. Jakby coś się teraz działo to kazał mieć już spakowane pod poród i do szpitala.
Wytrzymasz, wytrzymasz! Masz zakaz rodzenia przede mną :D a ja rodzę dopiero 11 sierpnia [emoji14]

Dzisiaj ostatnie dwie paczki do mnie przychodzą - wanienka i zamówienie z apteki, potem tylko ogarnąć chatę i jestem gotowa :D

Jak chcecie, to wstawię później mój plan porodu dla przykładu ;)

Wytrzymasz, wytrzymasz! Masz zakaz rodzenia przede mną :D a ja rodzę dopiero 11 sierpnia [emoji14]

Dzisiaj ostatnie dwie paczki do mnie przychodzą - wanienka i zamówienie z apteki, potem tylko ogarnąć chatę i jestem gotowa :D

Mam nadzieje bo aż tak wcześnie mi się nie chce męczyć z dzieciakiem. To już wole go mieć w środku. [emoji23]

A na Nfz chodzisz czy prywatnie? Ja mam co dwa tygodnie a wydaje mi się że wolałabym co tydzień już w sierpniu ale lekarz się patrzy jak na wariatke i mówi że jak wszystko dobrze to po co, miejsca w karcie nie ma. A ja się boję zostać z porodem sama :)

Jeszcze mam pytanie odnośnie czopa, do tych które widziały :) jaki to ma kolor? Białawy czy przezroczysty? Bo mój mózg na informacje galsretowaty wyobraża sobie kolor rosołu jak galaretka z zimnych nóżek. Ale to chyba jednak nie tak :oo:

Na nfz robiłam tylko test pappa w ciąży i dziękuję. Chodzę do 2 lekarzy prywatnie.. tzn raz prywatnie prywatnie do przychodni przy szpitalu w którym chce rodzić. I tam płacę za każdą wizytę. Mam tam swoja lekarka jeszcze z 1 ciąży. A drugi raz mam medicover z pracy opłacany I tu robię wszystkie badania. Tylko te najważniejsze usg doplacalam bo chciałam u dobrych specjalistów. Moi lekarze nie widza takiej potrzeby.. znaczy ten z medicover. Ta z przychodni to jest w przychodni raz na 2 tyg, a teraz to nawet 6 tyg jej nie ma i idę w zastępstwie do kogoś innego bo zwolnienie mi się kończy..

Super pomysł. Ja poproszę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry