18grudzien
Fanka BB :)
Już pada, narobilam się jak dziki osiol dosłownie pot że mnie leciał po chłodnej kąpieli lepiej, musiałam coś ugotować banda się najadla a ja wkoncu leżę i nie mam zamiaru nic więcej robić......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już pada, narobilam się jak dziki osiol dosłownie pot że mnie leciał po chłodnej kąpieli lepiej, musiałam coś ugotować banda się najadla a ja wkoncu leżę i nie mam zamiaru nic więcej robić......
Bidulo... ile ty musisz się wymęczyć. Tachykardii i tych skoków ciśnienia najbardziej współczuję wiem jak to wykańcza...Cały czas mam stan podgorączkowy i bardzo bolą mnie stawy, krzyż i podbrzusze. Cały dzień wstaje tylko do ubikacji. Skacze mi cisnienie, mam duszności i tachykardię. Dzwoniłam do położnej. Mam wziąć chłodna kąpiel, jak tak dalej będzie to mam jechać do szpitala miasto obok, bo tam mają najlepszy oddział neonatologiczny...Zobacz załącznik 882400
Bidulo... ile ty musisz się wymęczyć. Tachykardii i tych skoków ciśnienia najbardziej współczuję wiem jak to wykańcza...
Nie dziwi mnie to... najgorsze co może być jak ci tak wszystko wariuje... niech się schładza tudzież szpital jakaś kroplówka z elektrolitami leki na uspokojenie serca itp.Zobaczymy co napisze. Czy Jej przeszło ... oby. Pewnie nie ma głowy na forum teraz
Ja oglądalam że swoim na taki lotnisku u nas w mieście. Dużo osób się zjechało. Grupowy romantyczny seans. Kolejna taka sytuacja nastąpi w 2023 to jest niesamowite.