18grudzien
Fanka BB :)
Jutro zombie dzieciom naleśniki z serkiem i jagodamiZawsze smaka na coś dobrego zrobisz. Ale bym pierogi z jagodami zjadła.. mniam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro zombie dzieciom naleśniki z serkiem i jagodamiZawsze smaka na coś dobrego zrobisz. Ale bym pierogi z jagodami zjadła.. mniam
No swojska prawdziwa szarlotka zdecydowanie lepsza![]()
I lody do tego i polewa czekoladowa albo karmelowa.... Mmm![]()
Odpoczywaj. Zbieraj siły. 3 dni do 1 sierpnia...Przespałam się, puls spadł do 119, już mnie tak nie dusi. Mały się rusza normalnie, to najważniejsze. Boli mnie krzyż, mam nieregularne skurcze co 10-15 min, ale jak rozmawiałam z położną, to zatrzymywać już i tak nie będą porodu, a że weekend, to moge daremnie trafić w szpitalu, a i tak nic nie zrobią. Jutro siuśki i krew dam do analizy, zobaczymy, czy jest ok. A na razie leze i przysypiam, bo mi wtedy trochę lepiej. Może w końcu coś zjem, bo dzisiaj tylko kawałek arbuza dałam radę.
Przespałam się, puls spadł do 119, już mnie tak nie dusi. Mały się rusza normalnie, to najważniejsze. Boli mnie krzyż, mam nieregularne skurcze co 10-15 min, ale jak rozmawiałam z położną, to zatrzymywać już i tak nie będą porodu, a że weekend, to moge daremnie trafić w szpitalu, a i tak nic nie zrobią. Jutro siuśki i krew dam do analizy, zobaczymy, czy jest ok. A na razie leze i przysypiam, bo mi wtedy trochę lepiej. Może w końcu coś zjem, bo dzisiaj tylko kawałek arbuza dałam radę.