D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia
Kasiulek no to czekamy teraz na Ciebie i twoje maleństwo [emoji9] [emoji307]Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia
Moi jak wycierają zadki to zawsze za dużo dlatego kupuję mokry papier i wystarczają dwa listki.mama7 moja córka 2x wrzuciła do wc taką zapachową kostkę.... udało mi się rękę tam głębiej włożyć przez folię i wyciągnełam, a druga popłyneła na szczęscie dalejdzieci to mają pomysły...
Prawie dwa lata wytrzymałam mieszkając u niej ale to była najgorsza rzecz jaka zrobiłam że w ogóle poszliśmy tam mieszkac. A u nas dopiero rok i 3 miesiące po ślubie...Trzeciego miejsca się zachciało
Ale tak serio, to trzymam kciuki by dziecko urodziło się we właściwym dla niego czasiea Ty odpoczywaj i na pewno nie myśl teraz o samochodzie bo to w tym momencie drugorzędne.