kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Jutro jest moja data tego roku
18.08.18 która urodzi, dostanie ode mnie prezent [emoji322][emoji322][emoji322]
Data super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro jest moja data tego roku
18.08.18 która urodzi, dostanie ode mnie prezent [emoji322][emoji322][emoji322]
Moi są wyczuleni na wodę... I ja też... każdy żywioł jest fascynujący ale nieobliczalny...No i najgorsze że moga próbować oskarżać kogo tylko chcą a i tak wszyscy powiedzą, że to ich wina, bo nie przypilnowali dzieci :/ współczuję im, ale nad morzem naprawdę nie można zapomnieć że to jest żywioł. Pamiętam jak raz na Helu jako dzieciak na głębszej wodzie gdzie nie sięgałam stopami dna dla zabawy zeslizgiwalam się przez środek koła do wody, było fajnie dopóki fala nie wyrwała mi uchwytów koła z rąk kiedy byłam pod wodą ;/ tata był obok to zaraz by się skapnal ale zdążyłam sama jakoś wypłynąć na powierzchnię, dogonić koło i już po chwili udawałam że nic się nie stało, bo po co tata mial się stresować. Ale do dziś pamiętam jaka byłam zesrana ze strachu :/
Data fajna ale u mnie nic poród poza ciążą nie wskazujezresztą my mamy już jedną fajną datę zaliczoną (22.11.10) i jedną wyjątkową (84.02.29) także chyba limit wyczerpany. @kasiaczek89pl. @StarAnia może wy?
Mnie też się obiło o uszy ale przeszło bokiem...Mam podobne podejście . Ja dziś słyszałam w tv o tym. Tak tylko luźno pytam
No już waży 3300 s gdzie tu jeszcze do terminu. A Twój jaki duży i na kiedy ?Kurczę to on już teraz waży 3300 ? A ja myślałam że mój jest duży .
A ostatni jaka duza i w którym tc ?Właśnie pytam z ciekawości. Bo sama się zastanawiam co będzie ze mną i z córką. Też pani doktor zakłada dużą dzidzię. Wizyta 27 i trochę się nie cierpliwie.
34 TC ,3000 gr. W szpitalu też w tej granicy.A ostatni jaka duza i w którym tc ?
Ja bym nie pogardziła, ale teraz dopiero 37+1, więc może niech te parę dni jeszcze posiedziNie wierzę że żadna z terminem na sam początek września nie rozpakuje się przed terminemciekawe na kogo padnie