GoJ
Fanka BB :)
Mam tak samo. Tylko miseczkę z C na D zmieniłam.A ja też mam piersi cały czas takie same , może delikatnie większe ale naprawdę nieznacznie . I stanik do karmienia kupiłam rozmiar większy nie wiem czy to dobrze .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tak samo. Tylko miseczkę z C na D zmieniłam.A ja też mam piersi cały czas takie same , może delikatnie większe ale naprawdę nieznacznie . I stanik do karmienia kupiłam rozmiar większy nie wiem czy to dobrze .
Hahaha ja miseczkę D zmieniłam na H [emoji14]Mam tak samo. Tylko miseczkę z C na D zmieniłam.
Mam tak samo. Tylko miseczkę z C na D zmieniłam.
Łeb jak sklep!Nie, jutro mam wizytę. Jak przybiera tak jak do tej pory, to pewnie ok 3800. Tydzień temu obwód główki 35 cm.
Dokładnie. Do tygodnia powinno zniknąć.Widać. Nie masz się czym martwić, to rumień noworodkowyTwoje hormony z niego "wyłażą". Może też mieć takie małe guzki na piersiach - to też normalne
![]()
Liczę na błąd pomiaru [emoji23]Łeb jak sklep!
U mnie przed ciąża 65 G a teraz 70 E . Generalnie piersi mi troche urosły.. Wolałabym mieć mniejsze, bo serio najpierw wchodzą cycki a dopiero później ja [emoji6]Hahaha ja miseczkę D zmieniłam na H [emoji14]
Niewiele więcej ci zostałoLiczę na błąd pomiaru [emoji23]
U mnie najpierw idzie brzuch i on skutecznie odwraca uwagę [emoji14]U mnie przed ciąża 65 G a teraz 70 E . Generalnie piersi mi troche urosły.. Wolałabym mieć mniejsze, bo serio najpierw wchodzą cycki a dopiero później ja [emoji6]
Mój dopiero ma łeb jak sklep. Wymiar główki pod górna granice normy . Po tatusiu chyba [emoji23]Łeb jak sklep!