reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Na szczęście jedzą. Chodzi o to że z masłem to głupio tak bo jeszcze ktoś zauważy. Nic to ruszam kasę na opłaty i brykam do sklepu. Nic nie poradzę...
Mój syn ten starszy Hehe jest takim niejadkiem że ostatnio ma kanapki z masłem do zerówki i żyje i ja się nie wstydzę bo wiem że to zje a że jego salami ulubione w sklepie nie było to je to co chce chciałbym jeszcze na to cebulę ale mu nie zrobilam bo by śmierdzial :P

reklama
Napiszę coś co powiedziałam S. tylko nie gniewaj się:
Żaden rodowity Warszawiak nie głosował na Trzaskowskiego .wynik wyborów świadczy o ilości słoików w mieście. Jestem lokalną patriotką i nie wiem jak można głosować na takiego ignoranta? Jestem zła że o moim mieście decydują ludzie (uogólniam) którzy w godzinę W na chwile nie staną, którzy nie znają i nie obchodzi ich ani historia miasta ani ich jego przyszły kształt. Waltzowa nie zrobiła nic i Trzaskowski nic nie zrobi... dobrze że chociaż są budżety partypatycyjne. I teraz powodzenia życzę wszystkim z Białołęki jak doczekają się linii tramwajowej ;)

Właśnie to mnie wkurza w Warszawie ludzie rodowici. Ok może i jesteśmy słoikami , ale większość których znam dba o Warszawę, zna jej historie i na godzinę W się zatrzymuje. Dba w ten sposób, że w niej pracuje i rozlicza podatki. Mieszkam tu 6 lat, kończyłam w niej studia, znalazłam prace tak jak i mój Kamil i znajomi i uważam, ze jestem w pełni praw by głosować. Zwłaszcza ze mam tu mieszkanie i meldunek i w sumie nie mogłabym glosiwac nigdzie indziej a nawet jeśli to gdzie? Tu jest moje miasto z nim się związałam. Wiec czemu miałabym o tym mieście nie decydować ?

My od 3 nie śpimy. Kurczę chyba na próbę dziś w nocy będzie tylko na butli bez cyca i zobaczę czy to coś da. Bo kurczę ładnie mi spał tzn z przerwami na pampersa i pobudki ale spał.

W ogóle zastanawiam się czy to nie brzusio. Robi kupy ale rzadkie i duże. Ściągam mu pampersa patrzę kleks, napina nóżki i zaczyna się lawa.czasem tak duża ze całego pampersa zaleje i cały podkład na przewijak. Ogólnie takie kupy robi, baki tez sadzi- czy może mieć mimo to jakieś problemy? Bo czasem tak jęczy i się napina cały..

My od 3 nie śpimy. Kurczę chyba na próbę dziś w nocy będzie tylko na butli bez cyca i zobaczę czy to coś da. Bo kurczę ładnie mi spał tzn z przerwami na pampersa i pobudki ale spał.

W ogóle zastanawiam się czy to nie brzusio. Robi kupy ale rzadkie i duże. Ściągam mu pampersa patrzę kleks, napina nóżki i zaczyna się lawa.czasem tak duża ze całego pampersa zaleje i cały podkład na przewijak. Ogólnie takie kupy robi, baki tez sadzi- czy może mieć mimo to jakieś problemy? Bo czasem tak jęczy i się napina cały..
A ty dajesz bebilon profutura? Kurde te kupy u nas też się nie ureguluja....

Czy możliwe aby po zmianie mleka dziecko bardziej ulewalo? Czasami uleje taka kaszka albo dziś mu się odbiło a wyleciał mu dość spory tego mleka tak chlustal

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry