Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie, nie masz się czym martwić, a każda z nas przeżywa ciążę inaczejDziewczyny czy mam się martwić jak piersi przestały bolec i być obrzmiałe ?
Supreme też poroniłam w październiku i też w styczniu miałam iść do lekarza i porobić badania a tu niespodzianka. Rozumiem twoje stres bo też panicznie się boje, mam za sobą 3 straty.
Ta ciąża to cud, jeszcze przy jednym jedynym razieco do leków to ja od pozytywnego testu biorę dupka 3x1, luteinę dowcipną na noc (zostały mi po tamtej ciąży) no i kwas foliowy. Dzisiaj byłam na USG i lekarz dorzucił mi acard do tego.
Moim zdaniem bierz progesteron, nie zaszkodzi a może pomóc i w piątek leć do tego lekarza. Kreseczki są piękne i mocneja wiem że wszystko może się zdarzyć, mnie też cięzko uwierzyć że będzie dobrze ale kochana kto ma wierzyć jak nie my? Rok 2019 będzie magiczny słońce i przytulimy te nasze brzdace za kilka miesięcy
![]()
Nawet jakby była najlepsza w Polsce to nie czekalabym po 3h w kolejceJest najlepsza w okolicy i baaardzo zarobiona![]()
Pierwszą ciążę prowadziłam u niej na NFZ i przeważnie miała 2-3h opóźnienia, bo 8min na pacjentkę to trochę mało, teraz niestety nie mogę sobie pozwolić na takie czekanie
Jakbym słyszała mojego hehe, ja nadal jestem w zawieszeniu, ani w tą ani w drugą się nie chce nastawiać.To jedziemy na tym samym wózku [emoji123][emoji23]
Powiedziałam Narzeczonemu niedawno i się od razu rozryczałam. Pocieszał mnie, że to nie jest powiedziane i z góry założone, że tym razem się nie uda też i trzeba być dobrej myśli.
A Ty już masz dzieci?
Ja na ten moment jestem jeszcze oszołomiona i nie wiem, co myśleć. Ze skrajności w skrajność popadam.
Poprzednia ciąże byłam też na Acardzie no i on nie pomógł.