Ann89
Fanka BB :)
Witaj w klubie, Ja tak mam od dwóch dni [emoji23]Ja dziś miałam biegunke [emoji849] nie wiem co to miało w ogóle być... [emoji849] masakra.
Kara wiesz co mi pomaga? Maślanka albo sok z kiszonej kapusty spróbuj, może też ci pomoże
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w klubie, Ja tak mam od dwóch dni [emoji23]Ja dziś miałam biegunke [emoji849] nie wiem co to miało w ogóle być... [emoji849] masakra.
Zaczęłam się zastanawiać wlasnie czy to nie jest winna ta kiszona kapusta [emoji23] bo od dwóch dni... No nie mogę od niej odejść... [emoji2] strasznie mi smakujeWitaj w klubie, Ja tak mam od dwóch dni [emoji23]
Kara wiesz co mi pomaga? Maślanka albo sok z kiszonej kapusty spróbuj, może też ci pomoże
Nawet jakby była najlepsza w Polsce to nie czekalabym po 3h w kolejce
11tc to trochę długo, nalezaloby sprawdzić czy ciąża jest na swoim miejscu... chociazby...
Jak już masz synka, to super. A straty w tak zaawansowanej ciąży Ci współczuję, nawet nie umiem sobie tego wyobrazić...Jakbym słyszała mojego hehe, ja nadal jestem w zawieszeniu, ani w tą ani w drugą się nie chce nastawiać.
Tak, mam synka 6letniego. Dla mnie jest takim cudem bo rok wcześniej straciłam córeczkę w 28tc. I to co przeżywałam w ciąży z nim to nikomu nie życzę, normalnie panika level nieskończonośćale wszystko się udało i skończylo dobrze. Dlatego wiem że czasem po burzy wychodzi słońce [emoji8] od tego momentu były dwie kolejne burze wiec teraz znów kolej na slonce [emoji23]
Mam nadzieję że ten acard pomoze, w każdym razie na pewno nie zaszkodzi.
Bety robić teraz nie mam zamiaru. W poprzednich ciążach robiłam ja chyba po 20 razy w każdej ciąży, bo tak mi moja ginekolog kazała i mega mi się źle to kojarzy. W piątek jadę do innej ginekolog i mam nadzieję, że ona nie będzie mi kazała robić.Po 1 to się uspokoj(1 szok minie niebawem)po 2 Witamy
po 3 Gratulacje
baaardzo ładne 2 krechy.
A nie wiesz że zawsze tak jest że jak nie chcesz to najszybciej zajdziesz? Sprawy się poukładają, daj sobie czas...dla pewności możesz zrobić badanie beta HCG, i zapisz się do ginekologa!
Jeśli miałaś problemy to wydaje mi się że leki raczej możesz wziąć , te nie zaszkodzą...albo zadzwoń do lekarza i się dowiedz co masz robić...
I wyluzuj, będzie ok![]()
Ann89-
W sumie to u mnie podobna historia, też straciłam córeczkę... pierwsza ciaza , urodziła się w 24tc. Smutne to jest bardzo ale nie wszystko da się uniknąć.
no wlasnie te otreby jem z kefirem. Zobaczymy. Kapusta, ogorki nigdy na mnie nie dzialaly heheWitaj w klubie, Ja tak mam od dwóch dni [emoji23]
a w ktorym tyg jestes? bo faktycznie jesli idziesz jutro to bez sensu bete robic...Bety robić teraz nie mam zamiaru. W poprzednich ciążach robiłam ja chyba po 20 razy w każdej ciąży, bo tak mi moja ginekolog kazała i mega mi się źle to kojarzy. W piątek jadę do innej ginekolog i mam nadzieję, że ona nie będzie mi kazała robić.