Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty masz blizniaki jak nicTo ciekawe jaką ja bym miała teraz betę skoro 2 dni przed spodziewaną @ miałam 1558![]()
Teściowa mi trojaczków życzy, bo skoro ona miała bliźniaki to teraz czas na trojaczki [emoji23][emoji23]Ty masz blizniaki jak nic![]()
Haha oby zdrowe byłyTeściowa mi trojaczków życzy, bo skoro ona miała bliźniaki to teraz czas na trojaczki [emoji23][emoji23]
Oj Boziu ja taka chudzina to przy trojaczkach to by brzuch był większy od całej mnie xdHaha oby zdrowe byłypokochasz wszystkie
![]()
Musialabys z plecakiem chodzic zeby środek ciężkości wyrównaćOj Boziu ja taka chudzina to przy trojaczkach to by brzuch był większy od całej mnie xd
Tak, drugiego syna na plecy i z brzucholemMusialabys z plecakiem chodzic zeby środek ciężkości wyrównać![]()
No właśnie. Chociaż nieraz zdarzały mi się bardzo długie cykle. Wcześniej nic się nie działo. Dopiero w sobotę po południu zaczęłam odczuwać lekkie skurcze. Nie chciałam panikować, ale wczoraj wieczorem zaczęło boleć mnie podbrzusze i pojawiło się plamienie. Nim dojechałam do szpitala znów dopadły mnie skurcze, no i tak się oczyszczam. Rano mocniej, teraz już nieco słabiej.A miałaś jakieś plamienie , które się zaczęło 5 dni temu? Chyba nie? Faktycznie bardzo dziwne... Może pomylili próbki? Ale czemu @ się spóźnila tyle czasu?
Wydaje mi się że taki spadek jest możliwy. Mi gdy zaczelam krwawic kazali zrobic bete. Jednego dnia mialam ok 2900 a po 48h okolo 500.Dziwna sytuacja [emoji848]