moniczka2609
Fanka BB :)
Ciekawe czy to się sprawdzaDziewczyny, znalazłam taką grafikę na Pinterest. Co Wam wychodzi z położenia dzieciątka?Zobacz załącznik 933521
U mnie z położenia pęcherzyka, odpowiadałoby dziewczynce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe czy to się sprawdzaDziewczyny, znalazłam taką grafikę na Pinterest. Co Wam wychodzi z położenia dzieciątka?Zobacz załącznik 933521
U mnie z położenia pęcherzyka, odpowiadałoby dziewczynce.
Ciekawe czy to się sprawdza![]()
Z ciekawości poszukam jak mój synek był ułożony [emoji16]Też jestem ciekawa. Z chłopcami by mi się sprawdziło [emoji23] byli do góry po prawej.
Też w piątek mam wizytę i później we wtorek na nfz@Kara88 ty wizytujesz jutro, @moniczka2609 w czwartek, ja w pt [emoji173]️ super tydzień!
Też w piątek mam wizytę i później we wtorek na nfz![]()
A kiedy masz wizytę u lekarza? Ja chyba na Twoim miejscu bym to skontrolowałaDziewczyny, dziś rano znowu miałam lekko zabarwione upławy na taki brąz, czy to może być tez z przemęczenia czy jest się czym martwić ?
Dziewczyny, dziś rano znowu miałam lekko zabarwione upławy na taki brąz, czy to może być tez z przemęczenia czy jest się czym martwić ?
Piękne zdjęcie, idealne do albumu.cześć ciotki! Trochę mi się urosło przez te 2 tygodnie
dawno mnie tu nie było ale trochę ponadrabiałam. Chwale się moim przystojniakiem, już widziałam to małe serducho!! coś pięknego! termin się skrócił o 1 dzień (3.09)Ale następnym razem zobacze je za miesiąc ;( ;(..... no ale odpalam jakiś serialik i pewnie zleci
![]()