Magdalena9090
Zaangażowana w BB
U mnie dziś zaczął się 30 tydzień i właśnie jedziemy na wizytę. Jestem ciekawa jaka duża jest mała bo ostatnio jakoś nie pamiętam żeby mi mówiła doktorka. Mam nadzieję też dostać jakieś foto 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej to daj znać bo mamy ten sam tydzień a pamiętam że pisałaś że nie zawsze Ci podawała ile dzidziuś waży, ja jutro idę na wizytę i też bardzo bym chciała wiedziećU mnie dziś zaczął się 30 tydzień i właśnie jedziemy na wizytę. Jestem ciekawa jaka duża jest mała bo ostatnio jakoś nie pamiętam żeby mi mówiła doktorka. Mam nadzieję też dostać jakieś foto![]()
ja mam sny cały czas że dziecko karmie i zawsze mi czegoś brakuje to butelek to pieluch albo łóżeczko jest nieposkladane (bo jeszcze jest w częściach) a ostatnio miałam kilka erotycznych snówWczoraj w aplikacji wyczytałam, że w 3 trym powracają żywe, wyraźne sny (wcześniej były w 1). No i mnie dopadło w nocyŚniło mi się, że urodziłam śliczną, rudowłosą dziewczynkę z loczkami
Położyłam ją w wózku, wyszłam z nią na spacer i zostawiłam na momencik, wracam, patrzę, a ona siada i wypada z wózka
Ktoś mi pomógł ją podnieść, utulilam, położyłam, wszystko było ok. Potem jeszcze trochę spaceru i do domu. Jak wracałyśmy to już mówiła i była wielkości co najmniej 3 latki
Resztę nocy śniło mi się, że ściągam mleko laktatorem, bo wczoraj kupiłam takowy
![]()
Pamiętam, że zanim zrobiłam test ciążowy, śniło mi się, że urodziłam dziecko. Przyszedł mój facet, pokazuje mu dziewczynkę leżącą na kanapie i mówię, "zobacz, urodziłam ją".ja mam sny cały czas że dziecko karmie i zawsze mi czegoś brakuje to butelek to pieluch albo łóżeczko jest nieposkladane (bo jeszcze jest w częściach) a ostatnio miałam kilka erotycznych snówkuzynka mi mówiła że ona też tak miała w ciąży. ..