reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A mnie złapała chyba kolka nerkowa przy poruszaniu bolo jak niewiem.. tylko leżenie na jednym boku daje ulgę każdy najmniejszy ruch boli.. niewiem od czego biorę antybiotyk dużo pije sikam ciągle... zawsze coś

Dziewczynki, niedługo coś mnie trafi... Muszę wykonać badanie na paciorkowca GBS ( wymaz z pochwy i odbytu) ale tam gdzie chodzę jest narazie nieczynne, bo położne są na urlopach... nikt nic nie wie kiedy będzie otwarte itd. No porażka.... Ale jest opcja zrobienia sobie tego wymaz samemu i aby go po prostu doniesc. Robila któraś z Was sama ten wymaz? Jak tak to trzeba mieć jakiś specjalny pojemnik? Czy jak to wygląda?

Dziewczynki, niedługo coś mnie trafi... Muszę wykonać badanie na paciorkowca GBS ( wymaz z pochwy i odbytu) ale tam gdzie chodzę jest narazie nieczynne, bo położne są na urlopach... nikt nic nie wie kiedy będzie otwarte itd. No porażka.... Ale jest opcja zrobienia sobie tego wymaz samemu i aby go po prostu doniesc. Robila któraś z Was sama ten wymaz? Jak tak to trzeba mieć jakiś specjalny pojemnik? Czy jak to wygląda?
U mnie miała specjalny pojemnik i z tego co wiem to wynik byl w Alabie

reklama
W przychodni powinni Ci dac ten patyczek specjalny lub zrób w Alabie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry