Paulina 1980
Fanka BB :)
Oj tak . Mnie chcę położyć do szpitala, we wtorek mam wizytę. Mówił, że w szpitalu sprawdzić można przepływy i ewentualnie indukowac poród ....Tak boję się ale nie mamy wyjścianajgorsze jest czekanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak . Mnie chcę położyć do szpitala, we wtorek mam wizytę. Mówił, że w szpitalu sprawdzić można przepływy i ewentualnie indukowac poród ....Tak boję się ale nie mamy wyjścianajgorsze jest czekanie
Zakładam ze balonik i/lub oksytocynaJak ta indukcja będzie wyglądać?
Oksytocyna miałam przy poprzednich porodachZakładam ze balonik i/lub oksytocyna![]()
Czemu ?Oksytocyna miałam przy poprzednich porodach. Niestety znieczulenia nie chcieli mi dać....
Ostatnio przy porodzie w 2016 roku stwierdzili, że już za późno na zzo . Rodziłam 2,5 h ....Czemu ?
tam gdzie rodzę nie ma nigdy problemu z zzo, co było dla mnie kluczowe przy wyborze szpitala
Z tego co wiem można chodzićOstatnio przy porodzie w 2016 roku stwierdzili, że już za późno na zzo . Rodziłam 2,5 h ....
Teraz bym jednak chciała zzo, ale też podobno zależy od dostępności anestezjologa....
Czy po podaniu zzo można chodzić czy trzeba leżeć ?
U mnie miała specjalny pojemnik i z tego co wiem to wynik byl w AlabieDziewczynki, niedługo coś mnie trafi... Muszę wykonać badanie na paciorkowca GBS ( wymaz z pochwy i odbytu) ale tam gdzie chodzę jest narazie nieczynne, bo położne są na urlopach... nikt nic nie wie kiedy będzie otwarte itd. No porażka.... Ale jest opcja zrobienia sobie tego wymaz samemu i aby go po prostu doniesc. Robila któraś z Was sama ten wymaz? Jak tak to trzeba mieć jakiś specjalny pojemnik? Czy jak to wygląda?
W przychodni powinni Ci dac ten patyczek specjalny lub zrób w AlabieDziewczynki, niedługo coś mnie trafi... Muszę wykonać badanie na paciorkowca GBS ( wymaz z pochwy i odbytu) ale tam gdzie chodzę jest narazie nieczynne, bo położne są na urlopach... nikt nic nie wie kiedy będzie otwarte itd. No porażka.... Ale jest opcja zrobienia sobie tego wymaz samemu i aby go po prostu doniesc. Robila któraś z Was sama ten wymaz? Jak tak to trzeba mieć jakiś specjalny pojemnik? Czy jak to wygląda?