Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez już przygotowane, czekam na córcię. Dziś 37+1; w poniedziałek byłam u gin i szyjka skrócona do 1.5cm i rozwarcie na dwa palceJak tam mamusie, wyprawka już gotowa? To już ten nasz miesiąc
U mnie łóżeczko wczoraj stanęło, tatuś się nadenerwował, bo oczywiście dziurki krzywo nawiercone i śruby nie pasowałyprzewijak na łóżeczko też ma nóżki do przewiercenia, bo nie chce wejść
ale wszystko do ogarnięcia
A jak u Was? Poprane? Poprasowane? Torby spakowane?
![]()
Trzymamy kciuki! Pomysl ze już niedługo utulisz swoje maleństwoDziewczyny Ja w szpitalu drugi dzień. Ktg 3 razy dziennie mam a dzisiaj założyli mi cewnik Faleya.... boje się....
Termin mam na sobotę ale dzisiaj zaczęli indukowac
Ooo jak jedna urodziła to nagle ruszyło życzę powodzenia i szczęśliwego rozwiązania informuj o rozwoju sytuacjiDziewczyny u mnie się zaczęło co 15 min skurcze właśnie wróciłam od położnej mam lezec w wannie i czekać na częstsze skurcze, powiedziała że moje skurcze należą do zadkich nietypowych bo czuje parcie mocne. Dam znać co dalej
Szczęśliwego i szybkiego rozwiązania!Dziewczyny u mnie się zaczęło co 15 min skurcze właśnie wróciłam od położnej mam lezec w wannie i czekać na częstsze skurcze, powiedziała że moje skurcze należą do zadkich nietypowych bo czuje parcie mocne. Dam znać co dalej