Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na chwile obecna mam CC 15 wrzesnia i mam nadzieje ze dotrzymam do tego terminu..Której z Was grozi cesarka ? Albo juz na pewno będzie mieć cesarkę? Mój mlody dalej nieobrocony a poród na 23go września ( według miesiączki) a według ostatnich dwóch usg termin na 13go.
Robisz jakieś ćwiczenia, żeby zachęcić go do obrotu? Czytalam o tym ostatnio, ale nie wiem na ile działa.Której z Was grozi cesarka ? Albo juz na pewno będzie mieć cesarkę? Mój mlody dalej nieobrocony a poród na 23go września ( według miesiączki) a według ostatnich dwóch usg termin na 13go.
Kochana gratuluję i życzę duuuuuzo zdrówkaHej kochane mamy 02.09.2021r 20:50 urodzilam siłami natury mój najpiękniejszy w życiu Skarb Antosie![]()
Ooo wierzę, że masz stresik. ALE musisz myśleć że idziesz na spotkanie ze swoim największym skarbemJa ide na cc w poniedzialek. Pierwszy porod mialam naturalny ale byl powiklany, skonczyl sie kleszczowo i teraz mam zaplanowane ciecie. Juz zaczynam lapac stresik![]()
Bardzo dziękujemyKochana gratuluję i życzę duuuuuzo zdrówka![]()