Ja miałam ostatnie usg 35+1 to miała 2700 wiec obstawiam ze teraz ma z jakieś 3 kgwiesz ile waży twoja dzidzia? Moja tydzień temu miała 2900. Jeszcze w miarę ale jak pomyślę że mogę przenosić to już będzie pewnie dużo ponad 3kg i przeraża mnie to![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam ostatnie usg 35+1 to miała 2700 wiec obstawiam ze teraz ma z jakieś 3 kgwiesz ile waży twoja dzidzia? Moja tydzień temu miała 2900. Jeszcze w miarę ale jak pomyślę że mogę przenosić to już będzie pewnie dużo ponad 3kg i przeraża mnie to![]()
to tak podobnieJa miałam ostatnie usg 35+1 to miała 2700 wiec obstawiam ze teraz ma z jakieś 3 kg![]()
No dokładnieto tak podobniebyle dotrwac do porodu i wszystko było w porządku. Teraz już tylko czekać
![]()
Z każdym dniem będzie lżejszyDziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antośrano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
![]()
GratulacjeDziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antośrano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
![]()
GratulacjeDziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antośrano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
![]()
A wagą dziecka i cm ? W którym tygodniu byłaś?Dziewczynki, mój cud właśnie narodził się dziś. Antośrano odeszły mi wody potem zaczęły się skurcze. Niestety musiałam mieć cesarkę. O bólu po cesarce nie będę pisać, bo nie chce straszyć. Jak dobrze, że już po
![]()