Nie. Siedzi, ale nie siadaSuper ale sam siada z pozycji leżącej ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Siedzi, ale nie siadaSuper ale sam siada z pozycji leżącej ?
Ja bym powiedziała o moim synku, że wszystko, co nie jest jedzeniem trafi prędko do buzi, a jak dam coś do jedzenia to się zastanawia, ogląda i minę ma jakby mu matka niewiadomoco dałaI wszystko co ma w rączce na pewno trafi do buzi![]()
Nie. Pełza i tak śmiesznie giba się na kolankach i rączkach.Jak tam Wasze maluszki siedzą już ?
U mnie to samoNie. Pełza i tak śmiesznie giba się na kolankach i rączkach.
Moja musi mieć motywację. Np miskę z kocią karmąU mnie to samo
Po całym pokoju pełza![]()
Mój je mm z kaszka plus do tego obiadki ze słoiczka i deseryMój siedzi. Ale za to nie pełza, nie przesuwa się, choć już próbuje chwytać się np koca, kiedy siedzi na łóżku i tak jakby chciał się podciągnąć do przodu. Obraca się dookoła kiedy siedzi, kiedy leży też. Czekam na resztę spokojnie. Będzie gotowy to będzie się przemieszczał
A jak u Was z jedzeniem? Mój synek ładnie je śniadania, kolację, a z obiadem zawsze problemNigdy nie chce spróbować pierwszej łyżeczki, a jak już mi się uda mu coś przemycić to albo się rozsmakuje i zje, albo odmawia całkiem
Już nie wiem co mu gotować.