mamamama34
Zaangażowana w BB
Dzień dobry dziewczyny 
.
Miłej,usmiechnietej niedzieli oczywiscie z jak najlepszym samopoczuciem

Miłej,usmiechnietej niedzieli oczywiscie z jak najlepszym samopoczuciem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze,damy radęja w pierwszej ciąży startowałam z waga 50 kg i skończyłam na 68teraz startowałam z 51, a już jest 53, ciężko to widzę
![]()
Ja mam to samo! Moj jak slyszał "ale jestem zmeczona", gdzie caly dzien prawie nic nie robiłam, albo jak dopiero co spalam - to strzelał komentarzami, ale po paru moich wybuchach juz sie nie odzywa - doedukowal się i "rozumie" i wspieraja tez jestem wiecznie zmęczona, coś strasznego!![]()
To widze ze nie jestem sama w obu kwestiachJa mam to samo! Moj jak slyszał "ale jestem zmeczona", gdzie caly dzien prawie nic nie robiłam, albo jak dopiero co spalam - to strzelał komentarzami, ale po paru moich wybuchach juz sie nie odzywa - doedukowal się i "rozumie" i wspiera
Co do wagi - u mnie na dzisiaj 3kg na minusie, BMI spadło z 30,71 (otylosc 1st), na 29,56 (nadwaga), wiec u mnie to sie cieszyc
Mysle, ze organizm wyrównuje co potrzebuje.
Ja miałam tylko raz czy dwa po jakichś imprezkach ze znajomymi jak zjadłam dużo za dużo. Ja może niestandardowo, ale polecam podkładkę pod nogi albo kosz tak, żeby siąść kolanami wyżej niż miednicą. Instrukcja od fizjoterapeuty na mięśnie dna miednicyJa to wgl nie jestem w stanie jeść… mam napady głodu ale o tak nic mi nie wchodzi… jedynie kwaśne jabłka, pomarańcze, chrupki kukurydziane i woda z cytryna
Czy wy tez macie zaparcia? Jak sobie radzicie? Mnie już tak brzuch dzisiaj boli![]()
Super! Taki obraz na USG mi się marzy8+2, termin na 24 sierpnia![]()
Ja mojemu ostatnio tłumaczyłam dlaczego tak śpię ciągle to powiedział, ze myślał, ze w ciąży to się bardziej marudzi, wiec jak ma wybór czy mam marudzić czy spać to lepiej żebym spałaJa mam to samo! Moj jak slyszał "ale jestem zmeczona", gdzie caly dzien prawie nic nie robiłam, albo jak dopiero co spalam - to strzelał komentarzami, ale po paru moich wybuchach juz sie nie odzywa - doedukowal się i "rozumie" i wspiera
Co do wagi - u mnie na dzisiaj 3kg na minusie, BMI spadło z 30,71 (otylosc 1st), na 29,56 (nadwaga), wiec u mnie to sie cieszyc
Mysle, ze organizm wyrównuje co potrzebuje.
Moj tez jest w ciazy ze mna - ma częstomocz, zachcianki i ostatnio miał nudnościJa mojemu ostatnio tłumaczyłam dlaczego tak śpię ciągle to powiedział, ze myślał, ze w ciąży to się bardziej marudzi, wiec jak ma wybór czy mam marudzić czy spać to lepiej żebym spałaAle chyba mu kupię teraz przewodnik ,,ciąża dla facetów" niech się sam edukuje
![]()