Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciukiTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
TrzymamyTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Trzymamy!! Czekamy na wieściTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Ooo może to jest pomysłA ja dzisiaj nagotowałam gar zupy ogórkowej. Dorzuciłam jeszcze gotowane jajka i mam taki „żurek ogórkowy”ze świeżym pieczywem ta zupka wjechała jak złoto!
![]()
Kciuuuuuki.Trzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Ja miałam tak samoJa póki co jem wszystko normalnie tak jak wcześniej. Miałam tylko że trzy dni na początku z zerowym apatytem. Natomiast pierwsza ciąża to kosmos, bo odrzuciło mnie całkiem od mięsa i cebuli. Nawet jak jakiś gotowy produkt miał niewielkie ilości cebuli to nie dawałam rady tego zjeść, choćby głupie chipsy. Intensywnie czytałam składy i byłam w szoku, że prawie wszędzie jest cebula. To mi tak okropnie śmierdziało, że nawet nie mogłam przejść w galerii w pobliżu fast foodów. Trwało to do końca ciąży.