reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
To co chyba można byłoby dopinać zamknięte forum? No wiem jak Wy ale już bym usiadła i spisywała wszystko co trzeba kupić począwszy od ubranek po kosmetyki 🙈
Ja tak pomiędzy - w sensie z jednej strony bardzo chcę a z drugiej tak bardzo się boję ucieszyć jakby to oznaczało że nie wyjdzie. Straszne huśtawki nastrojów mam i jak bardzo się cieszę tak bardzo się boję albo bardziej a jednocześnie czuję taki spokój. Oszaleć idzie 😂

Na ostatni dzień września wg apki ale jeszcze niepotwierdzone przez lekarza, póki co tylko potwierdziliśmy, że jest gdzie ma być, czekam na ♥️🥹wiem że to głupie ale boję się nawet myśleć tak daleko 🫣
Jasne, no to jak będzie serducho dasz znać. Wiem że to takie nierealne 😁 myśleć już o swoim porodzie i jakiejś konkretnej jego dacie 😁
Ja też zaliczyłam w piątek wizytę u gina, z USG wychodzi termin 2 dni wcześniej, więc Haribo się rozwija prawidłowo, ale jedyne co mnie martwi że miał szybką akcję serca 🙄181 ud/min, ale teoretycznie w 8-9 tygodniu tak może być. Zobaczymy jak będzie dalej.

To co chyba można byłoby dopinać zamknięte forum? No wiem jak Wy ale już bym usiadła i spisywała wszystko co trzeba kupić począwszy od ubranek po kosmetyki 🙈
Chyba można pomyśleć o tym zamkniętym.
Ja tak pomiędzy - w sensie z jednej strony bardzo chcę a z drugiej tak bardzo się boję ucieszyć jakby to oznaczało że nie wyjdzie. Straszne huśtawki nastrojów mam i jak bardzo się cieszę tak bardzo się boję albo bardziej a jednocześnie czuję taki spokój. Oszaleć idzie 😂
Ja już słyszałam serduszko a i tak się denerwuje przed kolejną wizytą czy wszystko u malucha okej i czy się dobrze rozwija. Też mam takie wahania nastrojów. To chyba u mnie największy objaw. Oprócz ciągłego zmęczenia.

Chyba można pomyśleć o tym zamkniętym.

Ja już słyszałam serduszko a i tak się denerwuje przed kolejną wizytą czy wszystko u malucha okej i czy się dobrze rozwija. Też mam takie wahania nastrojów. To chyba u mnie największy objaw. Oprócz ciągłego zmęczenia.
Też mam nastroje co 5 min różne, mój mąż już nawet nie chce zaczynać rozmowy bo się boi :-). A ja już mam mega stresa przed czwartkiem czy będzie ❤️

Cześć dziewczyny ! Mam na imię Patrycja i mam 32 lata. 😃To moja 3 ciąża. Mam córeczkę w kwietniu kończy 5 latek. I teraz taka trochę planowana /nieplanowana niespodzianka.
2 kreski zobaczyłam na teście 13 stycznia,byłam u lekarza który nic nie widział na USG, podejrzewał pozamaciczna ciążę. Zrobiłam betę wynik prawie 4000 na USG powinno już być coś wsiadać przy 1500🫣 stres ogromny, ale przypomniałam sobie że tak samo było z moją Lili
Następnego dnia poszłam do innego lekarza i okazało się że jest pęcherzyk. Jutro mam wizytę. Sprawdzić czy jest zarodek.
Trzymajcie kciuki

reklama
Do góry