Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak pomiędzy - w sensie z jednej strony bardzo chcę a z drugiej tak bardzo się boję ucieszyć jakby to oznaczało że nie wyjdzie. Straszne huśtawki nastrojów mam i jak bardzo się cieszę tak bardzo się boję albo bardziej a jednocześnie czuję taki spokój. Oszaleć idzieTo co chyba można byłoby dopinać zamknięte forum? No wiem jak Wy ale już bym usiadła i spisywała wszystko co trzeba kupić począwszy od ubranek po kosmetyki![]()
Ja też mam 4 lutego.Widzę że na 4 dzień lutego jest nas kilka na usg![]()
Jasne, no to jak będzie serducho dasz znać. Wiem że to takie nierealneNa ostatni dzień września wg apki ale jeszcze niepotwierdzone przez lekarza, póki co tylko potwierdziliśmy, że jest gdzie ma być, czekam nawiem że to głupie ale boję się nawet myśleć tak daleko
![]()
Chyba można pomyśleć o tym zamkniętym.To co chyba można byłoby dopinać zamknięte forum? No wiem jak Wy ale już bym usiadła i spisywała wszystko co trzeba kupić począwszy od ubranek po kosmetyki![]()
Ja już słyszałam serduszko a i tak się denerwuje przed kolejną wizytą czy wszystko u malucha okej i czy się dobrze rozwija. Też mam takie wahania nastrojów. To chyba u mnie największy objaw. Oprócz ciągłego zmęczenia.Ja tak pomiędzy - w sensie z jednej strony bardzo chcę a z drugiej tak bardzo się boję ucieszyć jakby to oznaczało że nie wyjdzie. Straszne huśtawki nastrojów mam i jak bardzo się cieszę tak bardzo się boję albo bardziej a jednocześnie czuję taki spokój. Oszaleć idzie![]()
Też mam nastroje co 5 min różne, mój mąż już nawet nie chce zaczynać rozmowy bo się boi :-). A ja już mam mega stresa przed czwartkiem czy będzieChyba można pomyśleć o tym zamkniętym.
Ja już słyszałam serduszko a i tak się denerwuje przed kolejną wizytą czy wszystko u malucha okej i czy się dobrze rozwija. Też mam takie wahania nastrojów. To chyba u mnie największy objaw. Oprócz ciągłego zmęczenia.
Jeśli lekarz kazał przyjść jeszcze za tydzień jest nadziejaAle czytając odpowiedzi na moj temat za dużo nie liczę
ja też 4Widzę że na 4 dzień lutego jest nas kilka na usg![]()