KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Marzen a co za badanie robisz??
Dziewczyny macie już założone karty ciąży??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzen a co za badanie robisz??
Nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze. Nie możesz się negatywnie nakrecac bo to dopiero źle wpływa na dzieciątko. Myśleć pozytywnie trzeba i wszystko będzie git☺Zazdroszczę Ci Molly. Jak byłam potwierdzić ciążę z bety to mnie zbadała na fotelu potem usg. Była miła, kazała dbać o siebie ogólnie spoko. Pytała gdzie będę prowadziła ciąże, a ja ząk??? nie wiedziałam że na NFZ można. I myślę, żeby ona mi prowadziła tylko właśnie nie wiem czy usg zrobi. Jeśli nie to pójdę prywatnie. Martwię się o serduszko. Jak mi pokazała to się ucieszyłam, ale kazała zachować spokój do 12 tyg, bo wtedy tworzy się łożysko. Trochę boje się, że coś nie tak i mi nie powiedziała. Ale chyba aż tak nieodpowiedzialna by nie była. Krawien nie mam ale i tak się boje.