reklama

Wrześnióweczki

Witajcie dziewczyny :)
Późno do was dołączam ale nie miałam pojęcia że takie miejsca jak to istnieją ! :) Super że się tak wspieracie !
Ja mam termin na 28.09 no i czekamy z mężem na naszego pierwszego synka :)

reklama
3050 wagi :) No i wiercipiętek niesamowity. Zwłaszcza wieczorami i nocą :) Ja miałam okropne początki ciąży. Przez pierwsze 6 miesięcy ciągle wymiotowałam przez co bardzo byłam odwodniona i wychudzona. Ale teraz sytuacja jest już opanowana i oprócz bólu w plecach i lekkich skurczy nic mi nie dolega :)

Hej dziewczyny,miałam dziś wizytę i lekarz powiedział mi że teraz mam chodzić na wizyte co tydzień i dwa razy w tyg. na ktg.Czy wy też tak chodzicie?Bo mnie sie wydaje że to strasznie często,a zaznaczam że nic mi się nie dzieje :/ Noi zastanawia mnie czy znów nie chcą mnie naciągać na wizyty...

Witaj Jabluszkowa miło że dolaczylas do nas

Maruda202 ja przez całą ciążę chodziłam co dwa lub trzy tygodnie i nic się to nie zmieniło na ktg nie byłam i nie muszę chodzić ale czytałam że pod koniec lekarze mogą zlecic częste wizyty

Amcia8232 a usg ci robił jak mała miałaś znać wagę?

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

maruda w pierwszej ciazy chodzilam prywatnie ostatni miesiac co tydzien. A ktg raz w tyg od 38 wtedy ale mialam za free przy szpitalu. Teraz platne 60zl... a w tej ciazy jeszcze nie mialam ktg, molooze dzisiaj bo czas najwyzszy.

Ja znowu wolałabym mieć co tydzień niż być olewana pod koniec ciąży. Tak jak wam mówiłam: babka prowadząca żadnego dodatku nie weźmie a wolnych terminów brak ;/ 38 tydzień a ja dzisiaj idę do innego ginekologa. Wizyty ogólnie co miesiąc albo rzadziej. Usg co 2 miesiące... Przy ciąży zagrozonej z początku.... No jakaś masakra.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry