reklama
anik.
Mama Krzysia :)
witajcie dziewczyny jak dziś u was samopoczucie.
Dziś mniejsze mdłości. Senność została natomiast
niunans - ja nie miałam od razu cytologii robionej, bo miałam plamienia, więc na następnej wizycie będzie.
Co do snów, to mnie 2 dni po pierwszym usg śniło mi się, że na kolejnym usg widać już płeć dziecka i jest to chłopiec. Jednak twarzyczki i jakby samego dziecka nie widziałam, tylko lekarz na ekranie usg pokazał mi wielkie jajka
I nie wiem jakim cudem, ale długopisem je podrzucał na ekranie, ahahahaha.
Co do snów, to mnie 2 dni po pierwszym usg śniło mi się, że na kolejnym usg widać już płeć dziecka i jest to chłopiec. Jednak twarzyczki i jakby samego dziecka nie widziałam, tylko lekarz na ekranie usg pokazał mi wielkie jajka
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Acgug mnie strasznie boli głowa i to całymi dniami i nocamiDodatkowo kawą nie bardzo mogę się ratować, bo mnie mdli po niej strasznie....
W pierwszej ciąży przez pierwsze 4 mce miałam okropne migreny z całą aurą (nie życze nikomu), a głowa bolała mnie przez całą ciążę
Acgug chyba bardziej uwierzymy jak zaczniemy czuć ruchy naszych Maleństw![]()
Kochana na bóle głowy polecam Ci spacery albo sen jeśli jeszcze nie próbowała
Kasia ja mam straszne sny, kluce się z rodzicami dochodzi do strasznych rzeczy. A raz śniło mi się że na pogrzeb kolegi idę ( wieczorem rozmawiałam jego żona). Tyle że ja kosztem lunatykiem i w nocy przeżywam to co się działo w ciągu dnia.
A tylko w ciąży masz takie sny ?
Mi zrobił cytologię od razu na piątkowej (22.01) wizycie![]()
A który to tydzień ??
A to Twoja pierwsza ciąża?![]()
Tak to moja pierwsza ciąża.
niunans - ja nie miałam od razu cytologii robionej, bo miałam plamienia, więc na następnej wizycie będzie.
Co do snów, to mnie 2 dni po pierwszym usg śniło mi się, że na kolejnym usg widać już płeć dziecka i jest to chłopiec. Jednak twarzyczki i jakby samego dziecka nie widziałam, tylko lekarz na ekranie usg pokazał mi wielkie jajkaI nie wiem jakim cudem, ale długopisem je podrzucał na ekranie, ahahahaha.
hahahahahaha no to ciekawe czy sen się sprawdzi co do płci
anik.
KasiaMarysia23 nie boli, dzięki
te tabletki są naprawdę super. Dodatkowo jest też *spam* taki proszek (coś jak Fervex) i tez fajnie łagodzi objawy przeziębienia.
Zresztą od gina dostałam zakaz chorowania...
KasiaMarysia23
KasiaMarysia23 nie boli, dziękite tabletki są naprawdę super. Dodatkowo jest też *spam* taki proszek (coś jak Fervex) i tez fajnie łagodzi objawy przeziębienia.
A ten proszek można w ciąży ???
U mnie mdłości mniejsze od wczoraj....aż się boję, że coś nie tak.
Mnie troche mdli
Od rana :0
Śniło mi sie dziś ze ja
I moja siostra miałyśmy wyniki z bety pozytywne , któryś tydzień ciąży ..
A pózniej ja juz odwiedziłam mojego kolegę i
On miał
U siebie sprzet do usg
? I słyszałam
Serduszko a pózniej widziałam fasolkę
jaki piękny sen
)
Śniło mi sie dziś ze ja
On miał
U siebie sprzet do usg
Serduszko a pózniej widziałam fasolkę
KasiaMarysia23
Mnie troche mdli
Śniło mi sie dziś ze ja
On miał
U siebie sprzet do usg? I słyszałam
Serduszko a pózniej widziałam fasolkęjaki piękny sen
)
Faktycznie piękny
Dziewczyny , które mają kartę ciąży, mam takie pytanie. Jak gin Wam zakładał tą kartę, to pisał wymiary maluszka?
anik.
A ten proszek można w ciąży ???
U mnie mdłości mniejsze od wczoraj....aż się boję, że coś nie tak.
Tak. On jest specjalnie dla kobiet w ciąży. Ma w składzie sok malinowy i coś jeszcze ale to naturalne. A faktycznie działa.
reklama
Dziękuję Ci Molly za te ciepłe słowa :*:* od razu lepiej mi się zrobiło![]()
nie ma za co :* zobaczysz, że wszystko się ułoży cudnie <3
hahaha niezłe sny macie, ja jeszcze nie miałam ciążowych snów, za to męczą mnie w nocy sny z innej dziedziny życia, na etapie której teraz jestem
Ja na pierwszej ani drugiej wizycie nie miałam cytologii, bo moja gin jest zdania, że woli poczekać aż się kobieta oswoi z myślą o ciąży i dopiero wtedy robi cytologię, bo po cytologii często zdarzają się plamienia i może to zaniepokoić młodą mamę na początku. Mam mieć robioną cytologię 23 lutego, na następnej wizycie
KasiaMarysia ja w karcie ciąży mam wpisaną wielkość Dzidzi na dzień pierwszego usg
Ja dziś się czuję w miarę, choć jestem nie wyspana, bo wczoraj do 5 rano imprezka imieninowa Taty