• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Poki co tylko wit.D bo przy wypisie powiedzieli ze dostała zastrzyk z wit.K i żeby nie podawać.Nie wiem czy to dobrze bo wczesniej dla karmionych poersia byly zalecenia na K i D a teraz że niby tylko D,też tak macie?

Maruda : a propo stękania ;) Moja jęczy stęka i pochrapuje :D Normalnie z tatusiem to na dwa głosy ;)
A tak na poważnie i w szpitalu i dwie położne mówiły że to normalne. Że nie wszystkie zastawki u dziecka są rozwinięte i mają problem z przełykaniem. Stąd stękanie , odchrząkiwanie ;)

Dziewczyny poradzcie coś:crazy:
Od wczorajszego popołudnia mam silne skurcze. Boli w dole brzucha i przechodzi na.krzyż. ale skurcze sa raz co 10 raz co 7 minut. I tak do tej pory. Nie spałam całą noc bo zwyczajnie sie nie da :no:
Na ktg nie piszą sie żadne skurcze. Niewiem czy to przepowiadajace takie bolesne czy co.
Miała któraś z Was podobnie.?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry