Malusiolka
Potrójna mamusia :D
U mnie rosołek na obiad, który właśnie zjedliśmy, a około 15/16-tej kotlety ze sznycli usmażę do tego ziemniaczki i surówka z marchewki i jabłka. A na deser galaretka truskawkowa. Czekam aż przestygnie i do lodówki dam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam wszystkie przyszłe mamy! To mój pierwszy post u Was, trochę stron mam do nadrobienia!Wczoraj byłam na pierwszym USG i według OM powinien być u nas 7tydzień jednak podczas badania USG wyszło, że nasza fasolka ma tylko 2 mm,i to jest jakiś 5/6 tydzień..więc póki co nie mogę podać jeszcze dokładnej daty porodu, za 13 dni idziemy na kolejną wizytę, jeżeli dzidzia urośnie wszystko będzie dobrze. Teraz tylko czekać
Czy któraś z Was też miała ciążę młodszą?
ja tak mam. Teoretycznie jestem w 8 tygodniu ale fasolka co najmniej o tydzień młodsza. Kasiu ja tez mam konflikt , w czasie 1 i 2 ciazy nic nie bralam , jedynie potem zastrzyk dostalam z cxyms ale nie pqamietam czy przed cc czy po ,,,Kamil ma BRh+ niestety
Tak , ja estem po dwoch cieciach i moja Gin uswiadomila mnie ze musi byc trzecie bo moze dojscdo powiklan przy naturalnym , zwlaszcza ze w poprzednich ciazaacch nie bylo postepu porodu , obie ciaze przenoszone 2 tyg,i trzeba bylo robic cesarke , Teraz dochodzi ryzyko rozejscia sie blizny podczas wysylku wiec zapewne kolejne CieciePola, cc Ciebie czeka? Ja się zastanawiam czy nie będę mieć cc przez moje naciśniete. Ostatnio miałam iść do rodzinnej aby mi napisała czy zdrowa jestem. W karcie napisała że nadal leczę się przez ciśnienie.